LEGO 10251 Klossebank

Sjeldne

Plasser pengene dine trygt i Klossebanken!

lego 10251 klossebank
  • 2382 Deler
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10251 SKU

Stig inn gjennom den buede inngangen på den vakre fasaden, og fortsett over de elegante flisene på gulvet i den store foajeen. Der strømmer dagslyset inn gjennom de store takvinduene og fremhever den vakre lysekronen. Lever pengene dine til den vennlige kassereren som vil legge dem i det sikre bankhvelvet. Deretter kan du ta trappene til …

Les mer...

Priser LEGO 10251 Klossebank

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Creator Expert

Beskrivelse LEGO 10251 Klossebank

Stig inn gjennom den buede inngangen på den vakre fasaden, og fortsett over de elegante flisene på gulvet i den store foajeen. Der strømmer dagslyset inn gjennom de store takvinduene og fremhever den vakre lysekronen.

Lever pengene dine til den vennlige kassereren som vil legge dem i det sikre bankhvelvet. Deretter kan du ta trappene til andre etasje for å diskutere finansielle spørsmål over en deilig kopp kaffe på det flotte kontoret til bankdirektøren. I lokalet ved siden av ligger selvbetjeningsvaskeriet hvor kundene er i full gang med klesvasken. Velkommen til denne storslåtte bygningen som huser strøkets mest etablerte og respekterte finansinstitusjoner. Men, oj: Hvelvet har en liten svakhet, og nå har noen funnet den! Dette nyeste tilskuddet i serien LEGO Modular Building er utrolig detaljert og fullt av skjulte overraskelser!

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Klossebank
SKU
10251
EAN
5702015591058
Deler
2382
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
16+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
1 699 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.