LEGO 10252 Folkevognboble

Sjeldne

Dra p stranden med folkevognboblen!

lego 10252 folkevognboble
  • 1167 Deler
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10252 SKU

Bygg en LEGO Creator Expert modell av verdens mest populære bil. Denne LEGO modellen er et eksempel på ekte håndverk. Den er full av autentiske detaljer som virkelig fanger kjøretøyets sjarm og egenart, inkludert den asurblå fargen, buede støtfangere, hvite felger med karakteristiske hjulkapsler, runde frontlykter og blinklys på skjermene. Under panseret finner du reservedekket …

Les mer...

Priser LEGO 10252 Folkevognboble

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Creator Expert

Beskrivelse LEGO 10252 Folkevognboble

Bygg en LEGO Creator Expert modell av verdens mest populære bil. Denne LEGO modellen er et eksempel på ekte håndverk. Den er full av autentiske detaljer som virkelig fanger kjøretøyets sjarm og egenart, inkludert den asurblå fargen, buede støtfangere, hvite felger med karakteristiske hjulkapsler, runde frontlykter og blinklys på skjermene. Under panseret finner du reservedekket og drivstofftanken, mens i bagasjen finner du motoren – en flott detaljert, firesylindret, luftkjølt variant. Dørene kan åpnes, og taket kan tas av slik at du kan se nærmere på det detaljerte interiøret. Vipp baksetet forover for å åpne et oppbevaringsrom med strandhåndkle. Og selvfølgelig er ingen folkevognboble fra sekstitallet komplett uten både surfebrett og kjølebag. Alt du trenger for en herlig dag ved sjøen!

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Folkevognboble
SKU
10252
EAN
5702015591171
Deler
1167
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
16+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
1 099 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.