LEGO 10253 Big Ben

Sjeldne

Bygg verdens mest bermte klokketrn!

lego 10253 big ben
  • 4163 Deler
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10253 SKU

Gjenskap et av Londons mest kjente landemerker med det fantastiske LEGO Creator Expert Big Ben-settet. Denne rikt detaljerte modellen fanger det storslagne ved det 96 meter høye, nygotiske tårnet Elizabeth Tower med den tilstøtende østfløyen av Palace of Westminster. Modellen inkluderer den skulpturelle fasaden med vinduer, statuer og skjold, det ikoniske klokketårnet med sine gylne …

Les mer...

Priser LEGO 10253 Big Ben

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Creator Expert

Beskrivelse LEGO 10253 Big Ben

Gjenskap et av Londons mest kjente landemerker med det fantastiske LEGO Creator Expert Big Ben-settet. Denne rikt detaljerte modellen fanger det storslagne ved det 96 meter høye, nygotiske tårnet Elizabeth Tower med den tilstøtende østfløyen av Palace of Westminster. Modellen inkluderer den skulpturelle fasaden med vinduer, statuer og skjold, det ikoniske klokketårnet med sine gylne spir og intrikate detaljer, lanternen Ayrton Light og 4 vakkert konstruerte urskiver med time- og minuttvisere som kan flyttes. Ta av toppen for å få tilgang til selve Big Ben-klokken! Et plenområde, tre og fortau definerer bygningens beliggenhet og gir denne enestående modellen en flott finishing touch.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Big Ben
SKU
10253
EAN
5702015591515
Deler
4163
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
16+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
2 499 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.