LEGO 10256 Taj Mahal

Sjeldne

Oppdag det arkitektoniske underverket Taj Mahal!

lego 10256 taj mahal
  • 5923 Deler
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10256 SKU

Gjenskap et av verdens arkitektoniske mesterverk med LEGO Creator Expert settet Taj Mahal. Mange anser Taj Mahal for å være verdens mest berømte symbol på kjærlighet, og nå relanserer vi vår fantastiske LEGO tolkning for å markere tiårsjubileet til den opprinnelige modellen. Modellen består av mer enn 5900 LEGO deler og fanger virkelig det storslagne …

Les mer...

Priser LEGO 10256 Taj Mahal

Proshop.no Proshop.no 9 708 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator Expert

Beskrivelse LEGO 10256 Taj Mahal

Gjenskap et av verdens arkitektoniske mesterverk med LEGO Creator Expert settet Taj Mahal. Mange anser Taj Mahal for å være verdens mest berømte symbol på kjærlighet, og nå relanserer vi vår fantastiske LEGO tolkning for å markere tiårsjubileet til den opprinnelige modellen. Modellen består av mer enn 5900 LEGO deler og fanger virkelig det storslagne ved det enorme elfenbenshvite marmormausoleet. Fokuset ligger på strukturens kunstferdig utarbeidede fasade med feiende flotte buer, balkonger, buevinduer og intrikate detaljer. Dekorative korsblomster pryder hovedkuppelen, de mindre kuplene og minaretene som flankerer strukturen. En ornamentert marmorplattform med innfelte buer og fantastiske flisemønstre gjør dette til en virkelig storslått modell.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Taj Mahal
SKU
10256
EAN
5702016173536
Deler
5923
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
16+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
3 499 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.