LEGO 10257 Karusell

Sjeldne

Denne karusellen er tivoliets hovedattraksjon!

lego 10257 karusell
  • 2670 Deler
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10257 SKU

Kjøp billett i billettluken, stig opp på plattformen på den fantastiske karusellen og gå deretter opp trappen til de eventyrlige dyrene som venter på deg der. Velg mellom den kloke elefanten, den legendariske stripede tigeren, den rosa flamingoen, den elegante hvite svanen eller den spretne, grønne frosken. Når karusellen går rundt, beveger dyrefigurene seg opp …

Les mer...

Priser LEGO 10257 Karusell

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Creator Expert

Beskrivelse LEGO 10257 Karusell

Kjøp billett i billettluken, stig opp på plattformen på den fantastiske karusellen og gå deretter opp trappen til de eventyrlige dyrene som venter på deg der. Velg mellom den kloke elefanten, den legendariske stripede tigeren, den rosa flamingoen, den elegante hvite svanen eller den spretne, grønne frosken. Når karusellen går rundt, beveger dyrefigurene seg opp og ned mens de runde dekorasjonsspeilene kaster runde lysrefleksjoner i omgivelsene og lyser opp de glade ansiktene til alle som står rundt og ser på. Med denne majestetiske LEGO Creator Expert modellen får du din egen fantastiske karusell. Oppgrader med LEGO Power Functions, så går karusellen rundt av seg selv.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Karusell
SKU
10257
EAN
5702015865289
Deler
2670
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
16+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
1 999 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.