LEGO 10259 Landsbystasjon

Sjeldne

Reis hjem til jul med settet Landsbystasjon!

lego 10259 landsbystasjon
  • 902 Deler
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10259 SKU

Snøen smelter akkurat i tide til at de reisende kan komme seg hjem til jul. På landsbystasjonen er det hektisk aktivitet og glade passasjerer. Klokketårnet og lyktestolpene er pyntet med juledekorasjoner. I kaffebaren er en barista i full gang med å servere deilig, nybrygget kaffe fra espressomaskinen, mens billettøren selger billetter til forventningsfulle reisende på …

Les mer...

Priser LEGO 10259 Landsbystasjon

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Creator Expert

Beskrivelse LEGO 10259 Landsbystasjon

Snøen smelter akkurat i tide til at de reisende kan komme seg hjem til jul. På landsbystasjonen er det hektisk aktivitet og glade passasjerer. Klokketårnet og lyktestolpene er pyntet med juledekorasjoner. I kaffebaren er en barista i full gang med å servere deilig, nybrygget kaffe fra espressomaskinen, mens billettøren selger billetter til forventningsfulle reisende på plattformen. Hev bommen ved planovergangen, og hjelp bussjåføren med å tømme bussen for passasjerer. Pass på at alle får med seg kofferter og gaver før de går videre til stasjonsplattformen. Der kan de kjøpe seg en avis og slappe av før toget kommer og frakter dem hjem til jul! Fyll huset med julestemning med dette flotte settet fra LEGO Creator Expert.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Landsbystasjon
SKU
10259
EAN
5702015865302
Deler
902
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
12+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
799 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.