LEGO Bokhandel 10270

Bygg og still ut en sjarmerende bokhandel og et modulrt rekkehus

lego 10270 bokhandel
 • 2504 Deler
 • LEGO Creator Expert Tema
 • 10270 SKU

Gjenskap sjarmen til en avsideligges bokhandel som du kan finne i enhver europeisk landsby eller by med denne LEGO Creator Expert samleleken. Den 3-etasjers bokhandelen og tilstøtende modulære hus er fylt med morsomme byggeteknikker og overraskende detaljer, inkludert et visningsvindu, lesekrok og en åpen design. Samlere vil elske å stille ut dette store LEGO settet …

Les mer...

Priser LEGO Bokhandel 10270

LEGO.com LEGO.com -4% 2 149 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no -2% 2 199 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator Expert

Beskrivelse LEGO Bokhandel 10270

Gjenskap sjarmen til en avsideligges bokhandel som du kan finne i enhver europeisk landsby eller by med denne LEGO Creator Expert samleleken. Den 3-etasjers bokhandelen og tilstøtende modulære hus er fylt med morsomme byggeteknikker og overraskende detaljer, inkludert et visningsvindu, lesekrok og en åpen design. Samlere vil elske å stille ut dette store LEGO settet med 2504 deler sammen med andre modulære bygninger.

En stadig voksende modulhussamling

Serien LEGO Creator Expert Modular Buildings er en førsteklasses samling av avanserte, sammenhengende bygninger med autentiske design fra hele verden.

LEGO sett som gir liv til lidenskapen

LEGO Creator Expert byggesett er for voksne og tenåringer med en lidenskap. Fra autentiske bygninger og klassiske biler til andre gjenstander, Creator Expert avanserte LEGO sett tilbyr en verden av nostalgi, virkelighetsflukt, selvutfoldelse, ren nytelse og overraskelse.

 • Et avansert LEGO Creator Expert Modular Buildings sett med en bokhandel med tilstøtende rekkehus fullpakket med overraskende detaljer og uventede funksjoner som tenåringer og voksne vil ha glede av å bygge og stille ut med stolthet.
 • Dette store 3-etasjers LEGO settet har mange detaljer, inkludert et utstillingsvindu, bokhyller, lesekrok og oppholdsrom i huset. 5 minifigurer bidrar også til å virkelig bringe denne samleleken til liv.
 • Dette settet er en del av serien Modell Buildings – en stadig voksende samling av sammenhengende modelleketøybygninger som kombineres for å skape fantastiske gatescener som byggere og samlere elsker å eie og stille ut.
 • Med 2504 deler er dette LEGO byggesettet for voksne og tenåringer en inspirerende bursdagsgave, julegave eller annen type gave.
 • Denne byggemodellen er over 29 cm høy, 25 cm bred og 25 cm dyp og et imponerende utstillingsstykke i og for seg selv eller som en del av en større gate fra Modular Buildings serien.
 • Krever ingen batterier ... dette avanserte byggesettet kjører på ren kraft av fantasi og kreativitet.
 • Med fargerike, trinnvise byggeinstruksjoner tilbyr dette avanserte settet en givende byggeopplevelse, enten du bygger alene eller deler opplevelsen med en du er glad i.
 • LEGO Creator Expert modulære husleker fordyper tenåringer og voksne i utfordrende byggeoppdrag basert på ting de liker, inkludert klassiske biler, autentiske bygninger, tivoli og mye mer.
 • Siden 1958 har LEGO klosser blitt testet etter de høyeste bransjestandardene for å sikre samsvar og kompatibilitet samt at de kobles til og fra hverandre enkelt hver gang.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO deler ved å droppe, varme opp, klemme, vri og analysere dem for å kontrollere at alle byggesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Bokhandel
SKU
10270
UPC
673419322034
Deler
2504
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
16+ år
LEGO pris
2 250 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.