LEGO Smånissenes klubbhus 10275

Utforsk julens magi

lego 10275 smanissenes klubbhus
 • 1197 Deler
 • LEGO Icons Tema
 • 10275 SKU

Har du lyst til å gjenskape den koselige stemningen du kjenner fra din barndoms jul, har vi settet for deg – LEGO Smånissenes klubbhus (10275). Dette supersøte hobbyprosjektet byr på kvalitetsbygging av beste sort. Bygg det finurlig detaljerte klubbhuset til smånissene, og utforsk all den fine juledekoren. En modell full av julestemning. Kom i julestemning på …

Les mer...

Priser LEGO Smånissenes klubbhus 10275

Lego.com LEGO.com 1 199 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 1 447 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Icons

Beskrivelse LEGO Smånissenes klubbhus 10275

Har du lyst til å gjenskape den koselige stemningen du kjenner fra din barndoms jul, har vi settet for deg – LEGO Smånissenes klubbhus (10275). Dette supersøte hobbyprosjektet byr på kvalitetsbygging av beste sort. Bygg det finurlig detaljerte klubbhuset til smånissene, og utforsk all den fine juledekoren.

En modell full av julestemning
Kom i julestemning på en tur til smånissenes rike. Modellbyggesettet byr på vafler, gaver og sledeturer og alle de gamle juletradisjonene du er glad i. Her finner du juletre med julepynt, fine gaver og en datamaskin med liste over hvem som har vært snill, og hvem som har vært slem. Med teleskopet kan smånissene følge med på julenissens slede når den flyr av gårde på julaften.

Et byggeprosjekt som gir deg julens magi
Smånissenes klubbhus er en del av en samling med LEGO modellbyggesett for voksne som liker smart design og detaljerte scenarioer. Modellen passer dessuten perfekt som julepresang til noen du er glad i.

 • Utforsk dine favorittjuletradisjoner med denne stemningsfulle byggeutfordringen. Bygg det søte klubbhuset til smånissene (10275) før du utforsker alle de koselige juledetaljene som dette flotte prosjektet byr på.
 • Skap noe virkelig magisk sammen med familien denne julen. Gled deg til en engasjerende byggeopplevelse som resulterer i en herlig julemodell som sprer julestemning i huset år etter år.
 • Stappfull av juledetaljer. Modellen inkluderer et vaffeljern, en tredekkerseng med glødende lys som kan riste så smånissene våkner, en flyttbar pipe og en slede med reinsdyr og sledeparkeringsplass.
 • Er du på utkikk etter en advents- eller julegave? Dette modellbyggesettet er perfekt for LEGO fans, voksne eller familier som ønsker seg en engasjerende byggeprosess som resulterer i en koselig utstillingsmodell.
 • Byggesettet for voksne og familier er over 22 cm høyt og 13 cm dypt. Det er en imponerende julegave og en flott utstillingsmodell som du kan ta fram og glede deg over, år etter år.
 • Det følger med et batteri til lysklossen som gir belysning i huset.
 • Det flotte instruksjonsheftet med designdetaljer gjør det enkelt å komme i gang med byggingen.
 • Modellen er med i en serie med inspirerende LEGO byggesett for voksne LEGO byggefans og hobbybyggere med sans for elegant design, vakker arkitektur og detaljerte modeller.
 • LEGO byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler testes grundig for å sikre at hvert eneste byggesett oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Derfor kan du være trygg på at denne modellen er konstruert for å vare.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Smånissenes klubbhus
SKU
10275
EAN
5702016668025
Deler
1197
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
1 199 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.