LEGO Politistasjon 10278

Bygg LEGO politistasjonen, og ls en sukkerst forbrytelse

LEGO 10278 Politistasjon
 • 2923 Deler
 • LEGO Icons Tema
 • 10278 SKU

En politistasjon med mange hemmeligheter. Det er LEGO 10278. Med 2923 deler er det bygget for den virkelige eksperten. Det vakre designet og hemmelige detaljene vil fange fantasien til enhver LEGO-fan. Denne LEGO politistasjonen er ikke mindre enn tre etasjer høy og har hemmeligheter på alle nivåer. Er du klar til å utforske dem? En uendelig …

Les mer...

Priser LEGO Politistasjon 10278

Proshop.no Proshop.no -6% 2 106 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -4% 2 149 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -4% 2 149 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Icons

Beskrivelse LEGO Politistasjon 10278

En politistasjon med mange hemmeligheter. Det er LEGO 10278. Med 2923 deler er det bygget for den virkelige eksperten. Det vakre designet og hemmelige detaljene vil fange fantasien til enhver LEGO-fan. Denne LEGO politistasjonen er ikke mindre enn tre etasjer høy og har hemmeligheter på alle nivåer. Er du klar til å utforske dem?

En uendelig morsom bygning

LEGO 10278 garanterer mange timer med byggemoro. Og når du er ferdig, kan du begynne på nytt. Du kan bestemme hvor mange av de tre etasjene du vil bruke i bygget ditt i dag. Du kan også justere plantegningene som du vil. På den måten blir lek og bygging med denne LEGO politistasjonen en utfordring hver gang.

Mer enn en politistasjon

Dette settet kan kanskje kalles "Politistasjonen", men det er mye mer å oppdage enn det. På den ene siden ligger en smultringbutikk hvor du kan kjøpe de deiligste godbitene. På den andre siden er det en aviskiosk, slik at du alltid er oppdatert på siste nytt.

LEGO 10278 har for mange detaljer til å nevne. Hva med en fengselscelle å låse skurken inne i? Men pass på at han ikke slipper gjennom den hemmelige luken under sengen! En safe til å oppbevare alle bevisene må heller ikke mangle. Og ved hjelp av styret med alle ledetrådene kan du løse alle sakene. Det er til og med et kamera slik at du kan ta et "mugshot" av kriminelle. Dette LEGO-politiet er en ekte politistasjon.

Modulbygg

LEGO 10278 er en del av LEGOs fantasifulle «Modular Buildings»-serie. Settene i denne serien passer alle sammen og tilbyr voksne byggere mange utfordringer. Det er allerede mange forskjellige bygninger i denne serien, så du kan sette sammen en fin by.

Denne politistasjonen vil garantert bli et blikkfang i byen din. De 5 minifigurene som følger med settet gir det enda mer liv. Kan politiet også fullføre neste sak? Vil forbryteren rømme i dag? Og har smultringbutikken allerede fått en ny smak av smultringer?

Finn din egen historie

Denne LEGO politistasjonen inviterer deg til å lage dine egne historier. De mange detaljene lar deg oppleve et nytt eventyr hver dag. Kombinerer du politistasjonen med andre modulære byggesett, blir det enda morsommere.

Antall klosser og byggeteknikker er en fin utfordring for voksne LEGO-fans, men alle vil like denne vakre bygningen. Er du klar for bedre detektivarbeid?

 • Modellbyggesettet LEGO politistasjon (10278) inneholder mange smarte designfunksjoner og gøyale overraskelser og passer perfekt for voksne som ønsker seg et stimulerende byggeprosjekt.
 • Realistisk utstyr for kriminalitetsbekjempelse, inkludert sakstavle med røde streker som forbinder ledetråder, båndopptaker, fengselscelle, låsbart bevisskap og mer.
 • Dette rikholdige settet består av 2923 deler og inkluderer fem minifigurer, deriblant en politikonstabel fra 1940-tallet. Fliser med bilde av tavle, telefon og skrivemaskin gjør de detaljerte scenarioene levende og gøyale.
 • Dette byggesettet for voksne byr på timevis med gøyal og kreativ bygging og passer perfekt både for tilhengere av krimdokumentarer og LEGO fans.
 • Settet inneholder nye deler som voksne LEGO fans vil sette stor pris på, inkludert to svært sjeldne nougatfargede deler, fire bildeløse dyrehode-deler som inngår i gesimsen, og en opp ned bue i to farger.
 • Modellen er 37 cm høy (inkludert antenne), 25 cm bred og 25 cm dyp.
 • Den flotte, trinnvise byggeveiledningen inneholder inspirerende designdetaljer.
 • Politistasjonsettet er en del av Modular Buildings produktserien, som består av kreative byggesett for LEGO byggefans som setter pris på slående design, komplekse detaljer og elegant arkitektur.
 • LEGO byggeklossene er laget av materialer av høyeste kvalitet. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO deler er synonymt med sikkerhet og kvalitet. Alle deler testes grundig, slik at du kan være trygg på at du får en modell som er like solid som den er vakker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Politistasjon
SKU
10278
UPC
673419340502
Deler
2923
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
2 250 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.