LEGO Pickup 10290

Et engasjerende prosjekt med mange vintage-detaljer

lego 10290 pickup
 • 1677 Deler
 • LEGO Icons Tema
 • 10290 SKU

En deilig pause fra det moderne samfunnet! Reis tilbake til femtitallet med byggeprosjektet LEGO Pickup (10290). Denne realistiske modellen er stappfull av detaljer og er en realistisk kopi av vintage-pickupen med sine avrundede former. Utforsk de realistiske funksjonene på pickupen, inkludert «stepside bed», dører og baklem som kan åpnes, og avtakbare trerekkverk langs sidene. En hyllest …

Les mer...

Priser LEGO Pickup 10290

Proshop.no Proshop.no -13% 1 462 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 1 680 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Icons

Beskrivelse LEGO Pickup 10290

En deilig pause fra det moderne samfunnet! Reis tilbake til femtitallet med byggeprosjektet LEGO Pickup (10290). Denne realistiske modellen er stappfull av detaljer og er en realistisk kopi av vintage-pickupen med sine avrundede former. Utforsk de realistiske funksjonene på pickupen, inkludert «stepside bed», dører og baklem som kan åpnes, og avtakbare trerekkverk langs sidene.

En hyllest til årstidene
Denne pickupen er på farten hele året og leverer produkter fra Green Farm. Lag en utstilling fra en bestemt årstid ved hjelp av tilbehøret som følger med. Våren er symbolisert ved hjelp av en trillebår med blomster og vannkanne. Til sommeren er det to trekasser, tomater, gulrøtter og et melkespann. En kasse med gresskar symboliserer høsten, mens vinteren markeres ved hjelp av en krans og en julegave.

Reisen er målet
Settet er en del av en samlerserie med LEGO byggemodeller for voksne med sans for vakker design. Settet byr på en engasjerende byggeopplevelse og passer perfekt som gave til alle som liker vintage pickup-modeller.

 • Bygg en realistisk LEGO modell av en vintage pickup fra femtitallet. Gled deg over alle de realistiske detaljene og finessene på denne flotte utstillingsmodellen av en ekte klassiker.
 • Byggemodellen LEGO Pickup 10290 byr på en engasjerende byggeopplevelse for voksne, som kan gjenskape pickup-klassikerens ikoniske runde former.
 • Utforsk pickupens mange realistiske funksjoner, inkludert «stepside bed», dører og baklem som kan åpnes, og avtakbare trerekkverk langs sidene.
 • Rett fra bondegården! Årstidsrelatert tilbehør som trillebår og vannkanne, grønnsaker og melkespann, en kasse med gresskar og en krans og gave med juletema.
 • Manøvrer pickupen, og åpne dørene for å se nærmere på interiøret. Panseret kan åpnes så motoren kommer til syne.
 • Dette flotte utstillingssettet er designet spesielt for voksne LEGO byggere og byr på en engasjerende byggeopplevelse. Det er også en flott gave til alle med sans for vintage-pickuper fra femtitallet.
 • Modellen er 14 cm høy, 33 cm lang og 14 cm bred.
 • Settet LEGO Pickup fra femtitallet inngår i en serie med kreative byggesett for voksne byggefans som setter pris på slående design, komplekse detaljer og elegant arkitektur.
 • LEGO byggeklossene er laget av materialer av høy kvalitet. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, og slik har det vært helt siden 1958.
 • Alle LEGO deler er laget med fokus på sikkerhet og kvalitet. Alle deler testes grundig, slik at du kan være trygg på at du får en modell som er like solid som den er vakker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Pickup
SKU
10290
UPC
673419344975
Deler
1677
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
1 680 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.