LEGO Klosser og dyr 11011

10 fantastiske dyreleker som barn kan bygge og leke med

lego 11011 klosser og dyr
 • 1500 Deler
 • LEGO Classic Tema
 • 11011 SKU

Dette dyrebyggesettet gir unge dyrevenner timevis med fantasifull lek. Alle de 10 dyrene kan bygges samtidig, hver med sitt habitat. Når barn bygger og leker, utvikler de samtidig viktige ferdigheter. Klossebygde dyrefigurer for LEGO nybegynnere! Små barn vil falle pladask for disse lettbygde LEGO dyrene. De 10 lettbygde lekene inkluderer en påfugl med stativ, okse, pingvin med …

Les mer...

Priser LEGO Klosser og dyr 11011

Lego.com LEGO.com 559 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Classic

Beskrivelse LEGO Klosser og dyr 11011

Dette dyrebyggesettet gir unge dyrevenner timevis med fantasifull lek. Alle de 10 dyrene kan bygges samtidig, hver med sitt habitat. Når barn bygger og leker, utvikler de samtidig viktige ferdigheter.

Klossebygde dyrefigurer for LEGO nybegynnere!

Små barn vil falle pladask for disse lettbygde LEGO dyrene. De 10 lettbygde lekene inkluderer en påfugl med stativ, okse, pingvin med is, dinosaur med steiner, enhjørning, struts med rede, snegle, flodhest med fugl på ryggen, panda med bambustre og sjiraff med tre. Når barn bygger og flytter om på figurer og tilbehør, opplever de gleden ved å bygge og fordype seg i fantasifullt rollespill.

Inspirer barnas kreative ferdigheter med LEGO Classic byggeleker

Med LEGO Classic sett får barn tilgang til kreativ bygging og fantasifull lek. Så snart de enkle instruksjonene og gøyale modellene får fart på byggingen, kan ingenting stoppe leken!

 • Barn bygger 10 gøyale og velkjente dyr før de slipper kreativiteten løs med fantasifull frilek. Fribyggingens grenseløse natur gjør at alt er mulig!
 • Dette kreative lekesettet inneholder figurer av påfugl, okse, pingvin, dinosaur, enhjørning, struts, snegle, flodhest, panda, sjiraff ... og alt barn finner på på egen hånd! Settet inneholder 1500 flotte klosser, så de 10 dyrene er bare begynnelsen!
 • Små barn liker både å bygge og leke med definerte modeller og å lage sine egne byggverk. Og de kan få enda mer moro ved å kombinere klossene og delene med andre LEGO leker.
 • Jenter og gutter fra fire år og oppover vil elske dette dyrebyggesettet. Denne LEGO leken er allsidig, gøyal og pedagogisk og er ideell som julegave, bursdagsgave andre slags gaver til barn som er glad i dyr.
 • Med 1500 LEGO klosser som barn kan slå seg løs med, er det ingen grenser for hva slags dyr de kan bygge i takt med at de blir flinkere!
 • Dette dyrelekesettet krever ingen batterier, så leken kan fortsette i det uendelige! Alt som trengs, er et barns fantasi som driver den kreative leken videre. Fysiske byggeleker som denne, byr på mange forskjellige utviklingsmessige gevinster.
 • Enkle og lettfattelige instruksjoner for hvert dyr får barna raskt i gang med å bygge LEGO modellene rett fra esken. Jo mer de leker, jo flere fantasifulle situasjoner og fortellinger tryller de fram.
 • Alle LEGO Classic sett inkluderer en fantastisk blanding av klosser, deler, ideer og inspirasjon som stimulerer barns kreativitet og finmotorikk. Flott frilek for LEGO nybegynnere!
 • LEGO leker oppfyller bransjens strengeste krav og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet. I tillegg tester LEGO konsernet klossene og delene ved å klemme, vri, varme opp, bøye, ripe, strekke og slippe dem, slik at du kan være trygg på at de er sikre for barnet ditt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Klosser og dyr
SKU
11011
EAN
5702016668056
Deler
1500
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
559 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.