LEGO Kreative byggeklosser 11016

Inspirerende LEGO lekesett for kreative barn!

lego 11016 kreative byggeklosser
 • 1201 Deler
 • LEGO Classic Tema
 • 11016 SKU

Slipp kreativiteten løs med de 1200 delene i settet LEGO Classic Kreative byggeklosser (11016). Boksen inneholder sju inspirerende byggeideer som får fart på leken, og takket være det store utvalget LEGO klosser, former og uttrykksfulle øye-elementer kan barn bygge hva som helst! En imponerende LEGO gave til blivende byggmestere. Jenter og gutter fra fire år og …

Les mer...

Priser LEGO Kreative byggeklosser 11016

Lego.com LEGO.com 454 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Classic

Beskrivelse LEGO Kreative byggeklosser 11016

Slipp kreativiteten løs med de 1200 delene i settet LEGO Classic Kreative byggeklosser (11016). Boksen inneholder sju inspirerende byggeideer som får fart på leken, og takket være det store utvalget LEGO klosser, former og uttrykksfulle øye-elementer kan barn bygge hva som helst!

En imponerende LEGO gave til blivende byggmestere
Jenter og gutter fra fire år og oppover vil la seg inspirere av byggeideene i boksen, inkludert en vannmølle, høy fugl, blekksprut, pære, epletre, romferge og mus med ostebit. Hver modell har en enkel byggeveiledning som gjør at selv førstegangsbyggere kan bygge LEGO leker på egen hånd og føle mestring.

Kreativ frilek for barn
LEGO Classic lekesettene byr på ideer og inspirasjon, spennende modeller og enkle byggeinstruksjoner. Mens de bygger og leker utvikler barn kreative evner og problemløsingsferdigheter de får nytte av hele livet. Aldri har det vært så gøy å lære!

 • Barn utvikler viktige ferdigheter med LEGO Classic Kreative byggeklosser (11016) med 1200 deler. Settet inkluderer ideer til sju gøyale modeller og et bredt utvalg av klosser, former, farger og øyne som stimulerer kreativiteten.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å kunne bygge en vannmølle, høy fugl, blekksprut, pære, epletre, romferge og mus med ostebit samt mange ekstra LEGO deler for enda mer kreativ moro.
 • Barn kan bygge og leke med modellideene som følger med, og deretter bruke fantasien for å finne på nye ting og spennende LEGO leker.
 • Dette LEGO kvalitetssettet er en imponerende gave til jul, bursdag eller andre anledninger og passer for jenter og gutter fra fire år og oppover.
 • Inneholder 1200 originale LEGO deler som barn kan bygge hva de vil med!
 • Hver modell kommer i en separat klossepose. Velg en modell, åpne posen og sett i gang!
 • De brukervennlige byggeinstruksjonene som følger med hver modell, gjør at selv nybegynnere kan bygge sine egne LEGOleker og føle mestring.
 • Med LEGO Classic settene får barn ideer og inspirasjon. De utvikler viktige kreative og fysiske ferdigheter som de har glede av resten av livet, og de opplever gleden over å kunne bygge sine egne LEGO leker.
 • LEGO klosser og deler lages i overensstemmelse med strenge kvalitetsstandarder for å sikre at de er ensartede, kompatible og gøyale å leke med.
 • Alle LEGO City konstruksjonsleker testes grundig for å sikre at de oppfyller internasjonale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Kreative byggeklosser
SKU
11016
EAN
5702016972054
Deler
1201
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
454 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.