LEGO 21159 Pillagernes utpost

Minecraft lekesett med byggbare actionfigurer!

lego 21159 pillagernes utpost
 • 303 Deler
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21159 SKU

Et tredelt LEGO® Minecraft lekesett som lar barn oppleve Minecraft™ redningsoppdrag i virkeligheten, med Pillagere og en jerngolem – populære figurer fra dataspillet!Barn vil elske settets nye armbrøstutstyrte LEGO® Minecraft™ Pillagere fra januar 2020. Settet inneholder også en kul TNT-eksplosjonsfunksjon, et fullt utstyrt telt og en treningsbane for bueskyting med dukker.Deltakerne sprenger Minecraft™ buret åpent …

Les mer...

Priser LEGO 21159 Pillagernes utpost

Estore.no Estore.no -10% 359 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minecraft

Beskrivelse LEGO 21159 Pillagernes utpost

 • Et tredelt LEGO Minecraft lekesett som lar barn oppleve Minecraft redningsoppdrag i virkeligheten, med Pillagere og en jerngolem – populære figurer fra dataspillet!
 • Barn vil elske settets nye armbrøstutstyrte LEGO Minecraft Pillagere fra januar 2020. Settet inneholder også en kul TNT-eksplosjonsfunksjon, et fullt utstyrt telt og en treningsbane for bueskyting med dukker.
 • Deltakerne sprenger Minecraft buret åpent med TNT for å redde jerngolemen. Etterpå går de til angrep på Pillagerne! Når kampen er over, kan det tredelte settet settes sammen på andre måter for nye og spennende eventyr.
 • Et allsidig Minecraft lekesett som passer som jule- og bursdagsgave og ved alle andre gaveanledninger. Passer for jenter og gutter fra sju år og oppover. Perfekt for fans av LEGO klosser og Minecraft-spillere som ser etter nye måter å spille favorittspillet sitt på.
 • Settet er over 33 cm langt, 20 cm høyt og 18 cm bredt. Det består av tre deler som barn kan flytte rundt på, sette sammen på nye måter og bruke for å lage nye og spennende eventyr!
 • Krever ikke batteri. Det er barns fantasi som er drivkraften – en utømmelig kilde til lek og moro! Batteriløs, praktisk leke som styrker barns fingerferdighet, kreativitet og problemløsingsferdigheter.
 • Enkle instruksjoner får barna raskt i gang med å bygge! Og hvis instruksjonene blir borte, kan de lastes ned på nytt fra LEGO.comuildinginstructions.
 • Alle LEGO Minecraft byggeleker utvider den digitale Minecraft verdenen til også å gjelde den fysiske lekeverdenen. LEGO Minecraft settene har autentiske modeller av høy kvalitet og tilfører barnas lekeopplevelse en ny dimensjon!
 • LEGO leker oppfyller bransjens strengeste standarder samt våre egne krav til kvalitet. Det sikrer at alle LEGO klosser er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958!
 • Vi i LEGO konsernet tester klossene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite i, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at hver eneste del oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet, slik at du kan være sikker på at de er trygge for barnet ditt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Pillagernes utpost
SKU
21159
EAN
5702016618266
UPC
673419319034
Deler
303
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
399 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.