LEGO 21162 Eventyr på taigaen

Minecraft Eventyr på taigaen med fire byggbare figurer og endeløs action!

lego 21162 eventyr pa taigaen
 • 74 Deler
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21162 SKU

Ta med Minecraft™ spillere på et spennende LEGO® Minecraft byggeeventyr på den iskalde taigaen. La barna oppleve ekte Minecraft moro med fire kule figurer, inkludert en rev fra januar 2020.Dette lekesettet byr på utallige muligheter for selvstendig lek med Steve med et gullfarget sverd, et skjelett med bue, en rev og en ulv samt spiselige, …

Les mer...

Priser LEGO 21162 Eventyr på taigaen

Lego.com LEGO.com 130 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minecraft

Beskrivelse LEGO 21162 Eventyr på taigaen

 • Ta med Minecraft spillere på et spennende LEGO Minecraft byggeeventyr på den iskalde taigaen. La barna oppleve ekte Minecraft moro med fire kule figurer, inkludert en rev fra januar 2020.
 • Dette lekesettet byr på utallige muligheter for selvstendig lek med Steve med et gullfarget sverd, et skjelett med bue, en rev og en ulv samt spiselige, røde bær, et leirbål for varme og TNT for utvinning av verdifull malm!
 • Barn kan skape og leke i et Minecraft miljø de lager selv: reorganiser, bygg om og finn på et nytt miljø for nye eventyr, eller kombiner settet med andre LEGO sett for enda mer moro.
 • Dette allsidige lekesettet er perfekt for jenter og gutter som ser etter nye måter å leke med Minecraft på. En flott gave til Minecraft fans til jul, bursdag og alle andre anledninger. Egnet for vordende byggmestere fra sju år og oppover.
 • Settet er over 9 cm langt, 9 cm bredt og 3 cm høyt. Ved å omorganisere delene og kombinere dem med andre LEGO Minecraft sett får barna enda mer moro og spenning!
 • Krever ikke batteri. Det er barns fantasi som er drivkraften bak dette LEGO Minecraft settet – en utømmelig kilde til lek og moro! La barna få glede av ekte Minecraft magi med alle mulighetene for kreativitet som et LEGO klossesett gir.
 • Barn kommer raskt i gang med å bygge og leke med enkle og lettfattelige instruksjoner. Og hvis instruksjonene skulle bli borte, kan de lastes ned på nytt fra LEGO.comuildinginstructions.
 • LEGO Minecraft byggesett gjør at barn kan overføre spenningen fra den digitale Minecraft-verdenen til den fysiske lekeverdenen. LEGO Minecraft settene har autentiske modeller av høy kvalitet og tilfører barnas lekeopplevelse en ny dimensjon!
 • LEGO leker oppfyller bransjens strengeste krav og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • Vi i LEGO konsernet tester klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite i, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at de er trygge for barnet ditt og oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Eventyr på taigaen
SKU
21162
EAN
5702016618297
UPC
673419319065
Deler
74
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
130 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.