LEGO 21163 Rødsteinskampen

Fysiske LEGO Minecraft Dungeons byggeleker og lekesett

lego 21163 rodsteinskampen
 • 504 Deler
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21163 SKU

Opplev all moroa fra nettspillet Minecraft™ Dungeons i virkeligheten med settet LEGO® Minecraft Rødsteinskampen (21163). Spillere kan finne på sine egne Dungeons eventyr med populære figurer og bevegelige kjemper.Inkluderer fire helter fra Minecraft™ – Hex, Hedwig, Hal og Valorie – en diger rødsteinskjempe og en rødsteinsgolem og mange tøffe Minecraft-våpen.La barna oppleve action, spenning og …

Les mer...

Priser LEGO 21163 Rødsteinskampen

Lego.com LEGO.com 649 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minecraft

Beskrivelse LEGO 21163 Rødsteinskampen

 • Opplev all moroa fra nettspillet Minecraft Dungeons i virkeligheten med settet LEGO Minecraft Rødsteinskampen (21163). Spillere kan finne på sine egne Dungeons eventyr med populære figurer og bevegelige kjemper.
 • Inkluderer fire helter fra Minecraft – Hex, Hedwig, Hal og Valorie – en diger rødsteinskjempe og en rødsteinsgolem og mange tøffe Minecraft-våpen.
 • La barna oppleve action, spenning og eventyr når de går til kamp mot den digre rødsteinskjempen og rødsteinsgolemen, og bli med Minecraft heltene når de beseirer Arch-Illagerens undersåtter.
 • Leter du etter en ny Minecraft leke for barn fra åtte år og oppover? Dette allsidige LEGO Minecraft Dungeons lekesettet er perfekt som bursdagsgave til barn som har lyst til å oppleve favorittspillet sitt på nye måter.
 • Med dette kreative LEGO Minecraft byggesettet kan spillere bygge, leke, bygge om og leke videre. Den bevegelige rødsteinskjempen er over 16 cm høy og gir barn fysisk lek og moro i stor skala.
 • Denne Minecraft monsterleken er batteriløs – drivkraften er barns fantasi! Den praktiske leken styrker barns fingerferdighet, kreativitet og problemløsingsevne, enten de leker alene eller i grupper.
 • Klare og enkle instruksjoner gjør at barn kommer raskt i gang med bygging og lek og får maksimal glede av de kule figurene, gøyale funksjonene og velkjente miljøene.
 • LEGO Minecraft byggesett gjør at barn kan overføre spenningen fra den digitale Minecraft-verdenen til den fysiske lekeverdenen. LEGO Minecraft settene inneholder autentiske modeller av høy kvalitet og tilfører barns lekeopplevelse en ny dimensjon!
 • LEGO byggesett oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at ditt barns byggesett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Rødsteinskampen
SKU
21163
EAN
5702016618303
UPC
673419319072
Deler
504
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
649 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.