LEGO Trehytte 21318

Detaljert trehyttemodell for utfordre LEGO byggere og inspirere til endelse lekemuligheter!

lego 21318 trehytte
 • 3036 Deler
 • LEGO Ideas Tema
 • 21318 SKU

Bygg, vis fram og lek med det komplekse og detaljerte lekesettet LEGO Ideas 21318 Trehytte, som består av 3036 deler. Dette er en utfordrende modell laget for erfarne LEGO byggere, og hele familien vil elske å leke med den ferdige modellen. Settet består av et landskap og tre LEGO trehytterom – et soverom, et barnerom …

Les mer...

Priser LEGO Trehytte 21318

Proshop.no Proshop.no -9% 2 586 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -5% 2 699 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Ideas

Beskrivelse LEGO Trehytte 21318

Bygg, vis fram og lek med det komplekse og detaljerte lekesettet LEGO Ideas 21318 Trehytte, som består av 3036 deler. Dette er en utfordrende modell laget for erfarne LEGO byggere, og hele familien vil elske å leke med den ferdige modellen. Settet består av et landskap og tre LEGO trehytterom – et soverom, et barnerom og et baderom. Treet har utskiftbare blader for å angi årstidene: grønne sommerblader samt gule og brune høstblader. Bladene og diverse planteelementer på basen er laget av bærekraftig, plantebasert polyetylenplast. Trekronen og taket på rommene kan tas av for innvendig lek. Modellen har mange lekestimulerende funksjoner som byggbart piknikbord og -stoler, en huske, et bål, et skattekart og en fungerende kran på balkongen til soverommet. Dette unike og kreative settet er den perfekte bursdagsgave og inneholder minifigurer av en mamma, en pappa og to barn samt en fuglefigur. Det er tid for rollespillmoro med familietema. Settet inneholder også et hefte med byggeinstruksjoner og informasjon om LEGO Ideas entusiasten og LEGO designeren som står bakom settet.

 • Dette LEGO Ideas settet inneholder fire minifigurer: mamma, pappa og to barn. Det inneholder også en fuglefigur.

 • Dette utfordrende byggelekesettet består av 3036 deler og inneholder en landskapsbase, et tre med utskiftbart løv (grønne for sommer og gule og brune for høst), og en LEGO trehytte med tre rom – soverom, barnerom og baderom.
 • Trekronen og taket på rommene kan tas av for lek innvendig.
 • Landskapsbasen har et byggbart piknikbord med fire minifigurstoler og diverse piknikelementer samt en byggbar bekk, en huske (henger fra treet), bål, skjult edelstein, plante- og buskelementer samt en stige opp til hytterommene.
 • Treets bladverk består av over 180 botaniske elementer laget av plantebasert polyetylenplast fra bærekraftig sukkerrør-dyrking. Diverse planteelementer rundt treet er også laget av denne plantebaserte plasten. Dette er den første milepælen i LEGO konsernets uttalte målsetting om å lage produkter av bærekraftige materialer innen 2030.
 • Soverommet har en byggbar seng og diverse elementer som en skjult saks (en referanse til frisøryrket, LEGO tilhengerens vanlige jobb), flaskeskip, kompass, klokke og en balkong med håndbetjent kran som kan brukes til å løfte ting opp i hytta.
 • Badet har byggbart badekar, toalett og vask.
 • Barnerommet har køyeseng og diverse elementer som bok og skattekart.
 • LEGO Ideas settet inneholder også et hefte med byggeinstruksjoner og informasjon om entusiasten og LEGO designeren som står bakom settet.
 • Modellener over 37 cm høyt, 27 cm bredt og 24 cm dypt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Trehytte
SKU
21318
UPC
673419313827
Deler
3036
Tema
LEGO Ideas
Alder
16+ år
LEGO pris
2 850 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.