LEGO Flygel 21323

Bygg verdens frste spillbare LEGO flygel!

lego 21323 flygel
 • 3662 Deler
 • LEGO Ideas Tema
 • 21323 SKU

Er du glad i musikk? Slapper du av når du kan konsentrere deg om praktiske og gøyale prosjekter? Da er det fantastiske modellbyggesettet LEGO Ideas Flygel (21323) midt i blinken for deg. Vakkert og spillbart. Gi deg selv muligheten til å bygge en avansert klosseversjon av et konsertflygel som det faktisk går an å spille musikk …

Les mer...

Priser LEGO Flygel 21323

LEGO.com LEGO.com -6% 4 299 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 4 650 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Ideas

Beskrivelse LEGO Flygel 21323

Er du glad i musikk? Slapper du av når du kan konsentrere deg om praktiske og gøyale prosjekter? Da er det fantastiske modellbyggesettet LEGO Ideas Flygel (21323) midt i blinken for deg.

Vakkert og spillbart
Gi deg selv muligheten til å bygge en avansert klosseversjon av et konsertflygel som det faktisk går an å spille musikk på! Gjenskap tangentenes hammerfunksjon, den bevegelige fotpedalen og autentiske detaljer som klaviaturlokk og flygellokk med stang. Slå på motoren, og spill de vakreste melodier. Velg brukerspilling i gratisappen LEGO Powered Up for å spille notene selv, eller velg autospilling for å lytte.

LEGO sett tilpasset din livsstil
Ta en velfortjent pause, hvor du kan bygge et musikalsk mesterverk av LEGO klosser, som du kan stille ut hjemme eller på kontoret. Settet er en del av en serie med LEGO byggesett for voksne. Det er en perfekt og spesiell bursdagsgave eller julegave til deg selv, en musiker, pianospiller eller modellbyggeren i ditt liv.

 • Trommevirvel! Vi presenterer verdens første spillbare LEGO flygel! Gi deg selv gleden ved å kunne bygge en utrolig avansert LEGO flygelmodell og deretter spille vakker musikk på den.
 • LEGO Ideas Flygel (21323) har et avtakbart klaviatur med 25 tangenter, autentisk hammerfunksjon, bevegelige pedaler og motor. Kombiner settet med appen LEGO Powered Up, så kan du velge å spille på pianoet selv eller lytte på automatisk spilling.
 • Gled deg over de mange autentiske designdetaljene på denne vakre modellen, fra flygellokket som kan støttes opp akkurat som på et ekte flygel, til klaviaturlokket som kan åpnes, pianohjulene og den høydejusterbare krakken.
 • Leter du etter et kreativt hobbyprosjekt, er dette modellsettet med 3662 deler perfekt for deg. Ta deg en pause fra hverdagen, og stress ned med denne flotte og engasjerende byggeutfordringen.
 • Flygelet er over 22,5 cm høyt, 30,5 cm bredt og 35,5 cm dypt med lukket lokk. En stilig modell som passer både hjemme og på kontoret. Settet er den perfekte gaven til musikere, musikkelskere, pianospillere og modellbyggere.
 • Man må ha seks AAA-batterier (følger ikke med) for å drive flygelets autospillingsfunksjon, og du trenger gratisappen LEGO Powered Up. Velg mellom brukerspilling for å spille notene selv, eller autospilling for å lytte på til sammen fire melodier.
 • Enkle instruksjoner gjør byggeprosessen gøyal og interessant, også for alle som er nybegynnere innen LEGO bygging. Settet inkluderer også en flott brosjyre med informasjon om blant annet fandesigneren bakom flygelmodellen.
 • Dette LEGO Ideas byggesettet for voksne er en del av en serie med inspirerende modellsett som er utviklet for kresne modellbyggere som elsker engasjerende og praktiske hobbyprosjekter.
 • Siden 1958 har LEGO byggeklossene oppfylt bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen.
 • LEGO klosser og deler testes grundig for å sikre at de oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Derfor kan du være trygg på at denne flygel-samlermodellen er like robust som den er flott.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Flygel
SKU
21323
UPC
673419328548
Deler
3662
Tema
LEGO Ideas
Alder
18+ år
LEGO pris
4 550 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.