LEGO 123 Sesame Street 21324

Byggbar LEGO modell av Sesame Street, inkludert seks ikoniske figurer

lego 21324 123 sesame street
 • 1367 Deler
 • LEGO Ideas Tema
 • 21324 SKU

Sesame Street har vært en TV-favoritt i mer enn 50 år. Nå kan du bygge en fargerik LEGO klosseversjon av 123 Sesame Street og gjenskape klassiske scener med dette fantastiske bygge- og utstillingssettet for voksne fra LEGO Ideas (21324). Kjente og kjære detaljer. Bygningen som har adressen 123 Sesame Street, rommer Bert og Ernies leilighet, Elmos …

Les mer...

Priser LEGO 123 Sesame Street 21324

Lego.com LEGO.com 1 599 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 2 428 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Ideas

Beskrivelse LEGO 123 Sesame Street 21324

Sesame Street har vært en TV-favoritt i mer enn 50 år. Nå kan du bygge en fargerik LEGO klosseversjon av 123 Sesame Street og gjenskape klassiske scener med dette fantastiske bygge- og utstillingssettet for voksne fra LEGO Ideas (21324).

Kjente og kjære detaljer
Bygningen som har adressen 123 Sesame Street, rommer Bert og Ernies leilighet, Elmos soverom og Berts fuglehus på taket. Den er full av autentiske detaljer og masse tilbehør som vil glede alle fans. Den ikoniske hjørnebygningen kompletteres med Hoopers butikk, Big Birds rede, Oscar the Grouchs søppelkasse og mye mer. Settet inneholder minifigurer av Sesame Street figurene Elmo, Cookie Monster, Bert og Ernie samt figurer av Oscar the Grouch og Big Bird, som alle sammen stimulerer fantasien.

En flott gaveidé
Dette modellsettet er en del av en samling med LEGO byggesett som er utviklet spesielt for å gi voksne en avslappende og kreativ opplevelse. Settet er en flott gave til deg selv, familien og alle som liker Sesame Street, LEGO bygging og hobbyprosjekter.

 • Med LEGO Ideas (21324) byggesettet kan du vise alle hvordan de kommer seg til den nostalgisk velkjente bygningen som ligger på adressen 123 Sesame Street og huser Hoopers butikk.
 • Settet inkluderer minifigurene Elmo, Cookie Monster, Bert og Ernie samt figurer av Oscar the Grouch og Big Bird. Inneholder også figurer av Slimey the Worm, Dorothy the Goldfish, Radar the Teddy Bear og Rubber Ducky.
 • Modellen av 123 Sesame Street rommer Elmos soverom og Bert og Ernies leilighet med det ikoniske portrettet av paret samt badet til Ernie, pluss mange flere autentiske detaljer og tilbehørselementer som vil glede fansen av TV-serien.
 • Sesame Street-gatehjørnet inkluderer også Hoopers butikk, Big Birds rede, Oscar the Grouch’ søppeklasse og mye mer som gjør dette 1367 deler store byggesettet til et gøyalt tidsfordriv, enten du bygger det alene eller med familien.
 • Modellen er over 24 cm høy, 36,2 cm bred og 21 cm dyp. Settet egner seg flott som blikkfang i hjemmet, og det er også den beste LEGO gaven som Sesame Street-fans og hobbybyggere kan få.
 • Bak Sesame Street står Sesame Workshop, som er en amerikansk, ideell organisasjon som har som mål å hjelpe barn over hele verden å bli smartere, sterkere og snillere.
 • Enkle instruksjoner gjør byggeprosessen spennende og interessant, selv for LEGO nybegynnere. Settet inkluderer også et illustrert hefte med historien bakom Sesame Street, informasjon om settets fan-designer og mer.
 • Dette LEGO Ideas settet for voksne er en del av en samling med inspirerende, byggbare modeller som er designet for kresne byggere på utkikk etter gøyale og kreative hobbyprosjekter som gir dem en pause fra hverdagen.
 • LEGO klosser oppfyller bransjens strengeste standarder. Det betyr at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO byggeklosser og deler droppes, knuses, vris, varmes opp og analyseres grundig for å sikre at alle LEGO sett oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO 123 Sesame Street
SKU
21324
EAN
5702016819953
Deler
1367
Tema
LEGO Ideas
Alder
18+ år
LEGO pris
1 599 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.