LEGO Middelaldersmed 21325

Detaljert, byggbar middelaldersmie og hus

lego 21325 middelaldersmed
 • 2164 Deler
 • LEGO Ideas Tema
 • 21325 SKU

Ta en pause fra vårt moderne liv for å bygge den fabelaktige utstillingsmodellen LEGO Ideas Middelaldersmed (21325). Den tre etasjer høye middelalderbygningen er full av arkitektonisk riktige detaljer som er omsorgsfullt gjenskapt ved hjelp av LEGO elementer. Taket og de to øverste etasjene kan løftes av for å gi tilgang til et fullt møblert soverom …

Les mer...

Priser LEGO Middelaldersmed 21325

Proshop.no Proshop.no -15% 1 745 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -5% 1 949 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Ideas

Beskrivelse LEGO Middelaldersmed 21325

Ta en pause fra vårt moderne liv for å bygge den fabelaktige utstillingsmodellen LEGO Ideas Middelaldersmed (21325). Den tre etasjer høye middelalderbygningen er full av arkitektonisk riktige detaljer som er omsorgsfullt gjenskapt ved hjelp av LEGO elementer. Taket og de to øverste etasjene kan løftes av for å gi tilgang til et fullt møblert soverom og kjøkken samt et verksted som er fullt av utstyr du ville forvente å se i en ekte middelaldersmie. Inkluderer andre funksjoner som glødende grue med LEGO lyskloss samt en hage med byggbare modeller av et epletre og en brønn. Minifigurer og mer Settet inneholder fire minifigurer: en smed, en bueskytter og to Black Falcon-riddere med fire sverd, tre skjold og en hellebard, samt en bevegelig hestefigur med byggbar vogn og figurer av en hund og en løvfrosk. Stilig gave Del av en serie med inspirerende LEGO sett designet for å gi voksne en avstressende og kreativ opplevelse. Flott gave til deg selv, LEGO fans eller hobbybyggeren i ditt liv.

 • Med LEGO Ideas Middelaldersmed (21325) kan du ta en pause fra vår moderne tidsalder og bygge en detaljert og stemningsskapende utstillingsmodell av en smie fra middelalderen.

 • Inneholder fire minifigurer: smed, bueskytter og to Black Falcon-riddere med fire sverd, tre skjold og en hellebard. Inneholder også en bevegelig hestefigur med byggbar vogn og figurer av en hund og en løvfrosk.
 • Denne tre etasjer høye bygningen har avtakbart tak, og de to øverste etasjene kan også tas av for å gi enkel tilgang til fullt innredede soverom, kjøkken og smie. I hagen er det en epletremodell og brønn.
 • Smien er full av tilbehørselementer som verktøy, kull og rustninger. Pump blåsebelgen for å tenne LEGO lysklossen så smedens grue gløder.
 • Den imponerende modellen er 27 cm høy, 27 cm bred og 21 cm dyp og kan fotograferes og deles med andre. En flott gave til deg selv eller andre LEGO fans og hobbybyggere.
 • LR41-batteri følger med til LEGO lysklossen i dette byggesettet for voksne.
 • Denne samlermodellen består av 2164 deler og inkluderer et illustrert informasjonshefte om settets fan-designer og LEGO designere, samt enkle instruksjoner som gjør at selv ferske LEGO byggere lykkes.
 • Dette LEGO Ideas byggesettet for voksne er en del av en serie med inspirerende modellsett som er utviklet for kresne modellbyggere som liker å fordype seg i hobbyprosjekter på fritiden.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, noe som sikrer at de er kompatible og sitter godt sammen.
 • For å sikre at LEGO klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de på praktisk talt alle mulige måter.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Middelaldersmed
SKU
21325
UPC
673419338349
Deler
2164
Tema
LEGO Ideas
Alder
18+ år
LEGO pris
2 050 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.