LEGO Ole Brumm 21326

Gjenskap situasjoner med Disneys Ole Brumm p LEGO mten

lego 21326 ole brumm
 • 1265 Deler
 • LEGO Ideas Tema
 • 21326 SKU

Hvem har ikke vokst opp med de hjertevarmende historiene om Winnie the Pooh? Både før og i dag er den søte, litt naive lille bjørnen ekstremt populær. LEGO 21326 vil derfor garantert bli en stor hit hos både barn og foreldre. Settet er fylt med morsomme detaljer som lar deg gjenskape alle dine favoritt Pooh-historier. Selvfølgelig …

Les mer...

Priser LEGO Ole Brumm 21326

Proshop.no Proshop.no -27% 999 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -5% 1 299 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Ideas

Beskrivelse LEGO Ole Brumm 21326

Hvem har ikke vokst opp med de hjertevarmende historiene om Winnie the Pooh? Både før og i dag er den søte, litt naive lille bjørnen ekstremt populær. LEGO 21326 vil derfor garantert bli en stor hit hos både barn og foreldre.

Settet er fylt med morsomme detaljer som lar deg gjenskape alle dine favoritt Pooh-historier. Selvfølgelig finner du ikke bare Brumm i dette LEGO-settet, men også alle vennene hans. Hvem er favoritten din?

Oppdag de fantastiske detaljene

LEGO 21326 består av det store eiketreet fra Hundred Acre Wood som Winnie the Pooh bygde hytten sin under. Ole Brumms hus på baksiden av treet kan åpnes, slik at du kan se på alle detaljene og ha det gøy å leke med det. Sjekk ut Poohs seng, den store historieboken og Pooh-Coo-klokken.

Selv på utsiden av huset finner du alle mulige morsomme tillegg. Hva med å fly bier rundt bikuben på treet? Honningkrukker er selvfølgelig også et must for Brumm. La alle vennene sitte koselig rundt bålet mens de deler ut honningkrukken. Naturligvis har Ole Brumm også med seg den røde ballongen slik at han kan gå og se nærmere på bikubene. Alt har virkelig vært tenkt på.

brumm og alle vennene hans

Med dette LEGO-settet får du selvfølgelig en Ole Brumm-minifigur, men vennene hans mangler heller ikke. Den lille rosa grisen Piglet er inkludert, med sitt karakteristiske røde skjerf og svarte paraply. Kanin, inkludert en gulrot, er også inkludert i dette settet. Den alltid dystre Eeyore er også alltid til stede på Brumms eventyr, det samme er den svært glade Tigger.

Spill de berømte Brumm-historiene med alle vennene eller oppfinn dine egne eventyr. For foreldrene er det morsomt å gjenskape Ole Brumms fantastiske verden sammen med barna sine. Det blir timer med bygging og lek!

Fra idé til virkelig oppsett

Dette LEGO-settet er et LEGO Ideas-sett, noe som betyr at ideen opprinnelig kom fra en fan. I dette tilfellet var det Ben Alder. LEGO Group har holdt seg ganske tro mot Alders design.

Settet består av 1265 deler. Den er 22 centimeter høy, 18 centimeter bred og 24 centimeter lang. Settet anbefales for voksne, men det er definitivt morsomt å bygge med barn.

En strålende gave

Dette omfattende LEGO-settet er en perfekt gave til alle Winnie the Pooh-fans og LEGO-entusiaster. Både voksne og barn vil ha timevis med moro med det detaljerte settet. Hvis dere alle er fans av den elskelige lille bjørnen og vennene hans hjemme, er settet også en flott gave til dere sammen.

Det er et fantastisk tidsfordriv å bygge settet, å oppdage de mange detaljene vil utløse mange underverker, og det å gjenskape og finne på eventyr vil garantert være kjempegøy. Når vil du dykke ned i Hundred Acre Wood?

 • Med dette LEGO Ideas utstillingssettet (21326) som inneholder Disneys Ole Brumm og Brumms hus i Hundremeterskogen, kan du og familien ha en koselig byggestund sammen og gjenoppleve barndomsminner.
 • Inneholder figurer av Ole Brumm, Nasse Nøff, Tigergutt og Petter Sprett samt en LEGO figur av Tussi, alle med ikonisk tilbehør som en byggbar versjon av Ole Brumms røde ballong.
 • Baksiden av huset kan åpnes så du får tilgang til interiøret, som inkluderer en byggbar lenestol, Brumms veggur, en Ole Brumm-bok, honningkrukker og Pinnelek-pinner.
 • Plasser Ole Brumm på trestokken ved det byggbare bålet. Etterpå kan du hjelpe ham å «sveve» opp med ballongen for å se på biene som «summer» omkring to bikuber i treet.
 • Utstillingsmodellen er perfekt som bursdags- og høytidsgave til LEGO fans, hobbybyggere og alle som liker Ole Brumm. Den er 24 cm høy, 18 cm bred og 22 cm dyp.
 • Bygg alene, eller del interessen for LEGO bygging og Ole Brumm med familien din – og etterpå kan du knipse bilder av den sjarmerende byggemodellen og dele dem med andre.
 • Settet består av 1265 deler og inkluderer et illustrert informasjonshefte om settets fan-designer og LEGO designere, samt enkle instruksjoner som gjør at selv ferske LEGO byggere opplever mestring.
 • Dette LEGO Ideas │ Disney settet for voksne er en del av en serie med unike LEGO Ideas modeller som alle er skapt av fandesignere, stemt fram av tusenvis av LEGO fans og satt i produksjon av LEGO konsernet.
 • Helt siden 1958 har LEGO komponenter oppfylt strenge bransjestandarder, noe som gjør at de sitter godt sammen og gir solide modeller.
 • LEGO klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres grundig for å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ole Brumm
SKU
21326
UPC
673419341561
Deler
1265
Tema
LEGO Ideas
Alder
18+ år
LEGO pris
1 370 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.