LEGO Skrivemaskin 21327

Bygg deg en gammeldags skrivemaskin av LEGO klosser

lego 21327 skrivemaskin
 • 2079 Deler
 • LEGO Ideas Tema
 • 21327 SKU

Logg deg av det digitale livet og gå tilbake til en enklere tid med denne LEGO Ideas modellen av en gammeldags skrivemaskin (21327). Modellen er inspirert av den klassiske skrivemaskinen til grunnleggeren av LEGO konsernet, Ole Kirk Kristiansen, og den fungerer og lyder akkurat som en ekte skrivemaskin. Den klossebygde løftearmen heves hver gang en …

Les mer...

Priser LEGO Skrivemaskin 21327

Proshop.no Proshop.no -23% 2 187 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 2 850 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Ideas

Beskrivelse LEGO Skrivemaskin 21327

Logg deg av det digitale livet og gå tilbake til en enklere tid med denne LEGO Ideas modellen av en gammeldags skrivemaskin (21327). Modellen er inspirert av den klassiske skrivemaskinen til grunnleggeren av LEGO konsernet, Ole Kirk Kristiansen, og den fungerer og lyder akkurat som en ekte skrivemaskin. Den klossebygde løftearmen heves hver gang en bokstavtast trykkes ned, mens vognen beveger seg sidelengs mens du skriver. Du kan også mate et papirark inn i modellens valse, akkurat som i virkeligheten.

Laget av en LEGO fan for andre LEGO fans
Denne detaljerte skrivemaskinmodellen ble skapt av en LEGO fan og stemt fram av andre LEGO fans. Settet inkluderer et brev skrevet av Thomas Kirk Kristiansen fra fjerde generasjon i det familieeide LEGO konsernet. Plasser brevet i skrivemaskinen, og få en utstillingsmodell som virkelig skiller seg ut fra mengden.

Flott gave
Modellen er med i en serie med førsteklasses LEGO byggesett for voksne og inkluderer tydelige instruksjoner. Passer perfekt som gave til deg selv, LEGO fans, skribenter og alle med sans for retro-gjenstander.

 • Denne LEGO Ideas bygge- og utstillingsmodellen (21327) fungerer og lyder akkurat som en ekte skrivemaskin og vekker nostalgiske følelser hos voksne og nysgjerrighet hos den yngre generasjon.
 • Inkluderer en løftearm som heves hver gang en bokstavtast trykkes ned, og som er koblet til en vogn som beveger seg sidelengs mens du skriver. Modellen har i tillegg en valse, hvor du kan mate inn et papirark.
 • Modellen er inspirert av den klassiske skrivemaskinen som LEGO konsernets grunnlegger, Ole Kirk Kristiansen, brukte.
 • Inkluderer et hefte med 43 språkversjoner av et brev som er skrevet og signert av Thomas Kirk Kristiansen fra familien som eier LEGO konsernet. Velg ditt språk, og plasser det i skrivemaskinen.
 • Denne nostalgiske samlermodellen byr på en fantastisk byggeopplevelse, enten du bygger alene eller sammen med familien, og er en flott gave til deg selv, LEGO fans, skribenter og alle som liker retro-gjenstander.
 • Skrivemaskinmodellen er 11 cm høy, 27 cm bred og 26 cm dyp, og den er flott som fotoobjekt som du kan knipse bilder av og dele med venner.
 • Den byggbare modellen består av 2079 deler og inkluderer et illustrert hefte med informasjon om settets fandesigner og LEGO designere samt trinnvise instruksjoner om hvordan modellen skal bygges.
 • Byggesettet for voksne er med i en serie med spennende LEGO Ideas modeller som alle er laget av fandesignere, stemt fram av tusenvis av LEGO fans og satt i produksjon av LEGO konsernet.
 • Siden 1958 har LEGO komponenter oppfylt høye bransjestandarder, noe som gjør at de er kompatible og lette å sette sammen til solide modeller.
 • For å sikre at LEGO klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de på så å si alle tenkelige måter.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Skrivemaskin
SKU
21327
UPC
673419345347
Deler
2079
Tema
LEGO Ideas
Alder
18+ år
LEGO pris
2 850 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.