LEGO Ideas Home Alone 21330

Lek med og still ut et flott Home Alone-samlersett

LEGO 21330 Ideas Home Alone
 • 3955 Deler
 • LEGO Ideas Tema
 • 21330 SKU

Filmen Hjemme alene har blitt en ekte juleklassiker. Historien om den lille gutten Kevin McAllister, som ved et uhell blir forlatt hjemme alene, har vært elsket i flere tiår. Nå kan du oppleve alle favorittscenene dine fra filmen med LEGO Home Alone-settet. Bygg McAllisters hus, oppdag alle de forskjellige fellene og nyt de mange fantastiske detaljene. …

Les mer...

Priser LEGO Ideas Home Alone 21330

LEGO.com LEGO.com -6% 3 199 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Ideas

Beskrivelse LEGO Ideas Home Alone 21330

Filmen Hjemme alene har blitt en ekte juleklassiker. Historien om den lille gutten Kevin McAllister, som ved et uhell blir forlatt hjemme alene, har vært elsket i flere tiår. Nå kan du oppleve alle favorittscenene dine fra filmen med LEGO Home Alone-settet.

Bygg McAllisters hus, oppdag alle de forskjellige fellene og nyt de mange fantastiske detaljene. Er scenen med pannen, flukten til trehytta i hagen eller Kevins øyeblikk med barbervannet din absolutte favoritt?

Øyeblikk med byggeglede med nesten 4000 deler

LEGO 21330 består av hele 3955 deler. Med disse nesten 4000 delene kan du bygge det detaljerte huset, trehytta og skurkenes varebil. Du får også fem minifigurer. Spill ut alle de ikoniske øyeblikkene fra filmen med Kevin, moren Kate, skurkene Harry og Marv og naboen Marley.

I varebilen til skurkene finner du blant annet et brekkjern og en politihette. Detaljer, som jernet i ansiktet til Marv, gir settet enda mer atmosfære. En annen fin detalj er en lys stein i pannen.

Tid for å beundre huset

LEGO Home Alone huset er laget på en slik måte at du enkelt kan åpne det på baksiden. Til og med taket kan åpnes, slik at du kan beundre vinden. Alle rommene har sin egen fantastiske innredning. Bli overrasket over alt du møter i dette LEGO-settet.

Gjenopplev filmen scene for scene, eller oppfinn dine egne fantastiske eventyr med disse karakterene. Du kan velge mellom de to alternativene med dette fantastiske settet. Huset er 27 centimeter høyt, 34 centimeter bredt og 37 centimeter dypt. Gi den en spesiell plass i hjemmet ditt hvor du kan nyte den igjen og igjen.

Perfekt for voksne fans

Den originale Home Alone-filmen kom ut i 1990. Alle fans av den første timen vil nyte dette LEGO-settet til filmen. LEGO Home Alone passer for voksne fra 18 år og oppover. Eller, som forelder, kan du gi videre kjærligheten til denne filmen til barna dine ved å sette sammen dette LEGO-settet.

Under konstruksjonen oppdager du sammen de vakreste delene av settet og gjenskaper deretter favorittscenene dine sammen. Akkurat som du kan se filmen om og om igjen, med denne konstruksjonen kan du også ha mye moro om og om igjen. Hvem vil du gjøre glad med dette fantastiske settet?

 • Med leke- og utstillingssettet LEGO Ideas Home Alone (21330) kan du gjenskape scener fra hele familiens favorittjulefilm. Settet inkluderer byggbare modeller av McCallister-huset, en trehytte og skurkenes kassebil.
 • Dette klossebygde filmsettet er perfekt som gøyal julegave til millenials som digger Home Alone-filmene. Settet inkluderer fem LEGO minifigurer: Kevin McCallister, Kate McCallister, Harry, Marv og «Old Man» Marley.
 • Vegger og tak kan åpnes for å gi enkel tilgang, og huset har mange gøyale funksjoner, inkludert malingspann med svingfunksjon, en fyrkjele i kjelleren som kan lyse, og en spak som får Kevin til å skli ned trappa på kjelken sin.
 • Alle rom i huset samt kassebilen inneholder detaljer som vekker minner om lattervekkende filmscener (for ikke å glemme taubanen som Kevin bruker for å stikke av til trehytta si!).
 • Få en gøyal juleaktivitet for hele familien med dette byggesettet av et hus som er 27 cm høyt, 34 cm bredt og 37 cm dypt, og som er flott som utstillingsmodell.
 • Klossene i settet er fordelt i 24 poser, og byggerekkefølgen følger filmens handling. Et LR41-batteri følger med til LEGO lysklossen som lyser opp fyrkjelen.
 • Settet består av 3957 deler og inkluderer et illustrert hefte om Home Alone-filmen, settets fandesigner og LEGO designere samt trinnvise instruksjoner som gjør byggeprosessen gledesfylt og engasjerende.
 • Byggesettet for voksne samlere er med i en serie med spennende LEGO Ideas sett, som alle er laget av fandesignere, stemt fram av tusenvis av LEGO fans og satt i produksjon av LEGO konsernet.
 • LEGO komponenter har oppfylt strenge bransjestandarder, og det gjør at de er lette å sette sammen til solide modeller. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO byggeklosser og -deler testes grundig for å sikre at alle LEGO sett oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ideas Home Alone
SKU
21330
UPC
673419345842
Deler
3955
Tema
LEGO Ideas
Alder
18+ år
LEGO pris
3 400 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.