LEGO Familiens campingbilferie 31108

Utendrsmoro med ombyggbar campingbil

lego 31108 familiens campingbilferie
 • 766 Deler
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31108 SKU

LEGO Creator 3-i-1 Familiens campingbilferie (31108) lekesettet byr på kreative og morsomme campingeventyr for barn som liker friluftsliv. Settet inneholder en bil og campingvogn i retrostil, med kjøkken, toalett, avtakbart tak og side som kan åpnes. Settet er stappfullt av tilbehør og funksjoner og inneholder også tre minifigurer som får fart på leken. Grenseløs, kreativ bygging. …

Les mer...

Priser LEGO Familiens campingbilferie 31108

Lego.com LEGO.com 699 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator 3-in-1

Beskrivelse LEGO Familiens campingbilferie 31108

LEGO Creator 3-i-1 Familiens campingbilferie (31108) lekesettet byr på kreative og morsomme campingeventyr for barn som liker friluftsliv. Settet inneholder en bil og campingvogn i retrostil, med kjøkken, toalett, avtakbart tak og side som kan åpnes. Settet er stappfullt av tilbehør og funksjoner og inneholder også tre minifigurer som får fart på leken.

Grenseløs, kreativ bygging
Dette flotte LEGO Creator 3-i-1-lekesettet inneholder minst tre ulike bygge- og lekeopplevelser. Barn kan byggeen campingvogn og bil i retrostil før de bygger dem om til en bobil eller et detaljert fyrtårn. Etterpå kan de slippe løs fantasien og bygge noe helt nytt og interessant.

Frittstående modeller som frigjør fantasien
LEGO Creator 3-i-1-sett gir barn ulike modeller som er realistiske, og som inspirerer til fantasifull lek. Barn i alle aldre får endeløse bygge- og lekeopplevelser med modeller som setter fart på kreativiteten deres. De flotte settene er perfekte julegaver og bursdagsgaver til barn.

 • LEGO Creator 3-i-1 Familiens campingbilferie (31108) får fart på barns kreative lek, og settet inneholder tre modeller i én pakke: en campingvogn og retroinspirert bil, en bobil og et fyrtårn. Leken varer i det uendelige med bygging og ombygging!
 • Gøyale muligheter venter rundt hvert hjørne! Barn kan utvikle kreativitet og byggeferdigheter med den detaljerte leken med campingvogn og bil, de kan dra på ferie i bobilen og besøke fyrtårnet – eller bygge noe helt nytt.
 • LEGO Creator 3-i-1 Familiens campingbilferie (31108) gir barn tre lekemodeller i én eske: en campingvogn og bil, en bobil og et fyrtårn. For ekstra lek og moro inneholder settet i tillegg tre minifigurer og tre forskjellige, klossebygde dyr.
 • Alle som liker kreativ lek og bygging, vil elske dette flotte settet. Settet med detaljert campingvogn og bil, bobil og fyrtårn er en flott gave til bursdag, jul og andre høytider, og passer for jenter og gutter fra ni år og oppover.
 • Er du klar for nye opplevelser? Campingvognen med bil er over 13 cm høy, 34 cm lang og 12 cm bred, og det betyr at dette spennende actionsettet er stappfullt av flotte detaljer og stort nok for spennende feriemoro!
 • Barns fantasi er drivkraften, og resultatet er timevis med moro! Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig og løse problemer. I tillegg får de gleden av å finne på nye historier på egen hånd.
 • Det er bare å åpne esken, så begynner leken med bygging og ombygging av alle de tre modellene. Enkle byggeinstruksjoner gjør byggeprosessen enkel for barn. Det gir mestringsfølelse og masse kreativ moro.
 • Med LEGO Creator 3-i-1-sett kan du gi barn uendelige muligheter til å utvikle byggeferdighetene sine mens de leker. Med dette smarte familieferie-settet kan barn slippe fantasien fri med mange byggemuligheter.
 • LEGO byggeklosser oppfyller bransjens strengeste krav. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barnebyggesettene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Familiens campingbilferie
SKU
31108
EAN
5702016616347
UPC
673419317818
Deler
766
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
699 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.