LEGO Racerbiltransporter 31113

Racerbilmoro med ombyggbar biltransporter

lego 31113 racerbiltransporter
 • 328 Deler
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31113 SKU

Med byggeleken LEGO Creator 3-i-1 Racerbiltransporter (31113) får unge byggere oppleve spennende billøp. Settet inneholder en avtakbar henger med to racerbiler som kan kjøres ned fra rampen og brukes i fartsfylte løp. Gøyale leker for fantasifull lek. Dette LEGO Creator 3-i-1-byggesettet inneholder tre imponerende bygge- og lekemodeller. Barn kan bygge en trailer med henger med to …

Les mer...

Priser LEGO Racerbiltransporter 31113

Lego.com LEGO.com 237 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator 3-in-1

Beskrivelse LEGO Racerbiltransporter 31113

Med byggeleken LEGO Creator 3-i-1 Racerbiltransporter (31113) får unge byggere oppleve spennende billøp. Settet inneholder en avtakbar henger med to racerbiler som kan kjøres ned fra rampen og brukes i fartsfylte løp.

Gøyale leker for fantasifull lek
Dette LEGO Creator 3-i-1-byggesettet inneholder tre imponerende bygge- og lekemodeller. Barn kan bygge en trailer med henger med to racerbiler på, før de bygger den om til en mobilkran eller en liten slepebåt. De kan også bygge noe helt unikt og nytt med de 328 klossene.

De beste lekene for kreativ bygging
LEGO Creator 3-i-1 byggeleker gir barn en verden full av muligheter med tre byggemodeller i hver eske! Alle de spennende mulighetene stimulerer fantasien til ivrige LEGO byggere. Creator 3-i-1-sett holder leken i gang i timevis med sett som inkluderer alt fra skumle skapninger, kjappe jagerfly til detaljerte bygninger.

 • Med det fantastiske settet LEGO Creator 3-i-1 Racerbiltransporter (31113) kan du inspirere til endeløs kreativ lek med tre modeller i samme sett: trailer med henger, mobilkran og slepebåt med kran.
 • Biltransporter-leken inkluderer en blå og en rød racerbil, som barn kan arrangere spennende billøp med.
 • Racerbiltransporteren er en semitrailer med avtakbar henger. To biler kan kjøres opp på og ned fra hengerens to ramper. En støtte gjør at hengeren står stødig alene.
 • Lekemobilkranen haren kran som kan rotere 360 grader og løfte last, mens den vesle slepebåten har en fungerende kran.
 • Perfekt overraskelse til LEGO fans fra sju år og oppover, som liker tøffe trailere og båter.
 • Biltransporter-leken er 7 cm høy, 24 cm lang og 4 cm bred – det perfekte formatet for lek hjemme eller hos venner.
 • Gå ikke glipp av resten av LEGO Creator 3-i-1-settene som lanseres i januar 2021: Kyberdrone (31111), Vill løve (31112), Supermotorsykkel (31114) og Surferens strandhus (31118).
 • Med LEGO Creator 3-i-1-sett kan barn glede seg over fantasifull, gøyal og actionfylt rollespill-lek med tre forskjellige fargerike modeller i hver eske.
 • I mer enn seks tiår har LEGO byggeklossene vært laget av kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de er lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang.
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Racerbiltransporter
SKU
31113
EAN
5702016888355
Deler
328
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
237 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.