LEGO Krokodille 31121

Ombyggbare ville dyr for lek og moro

lego 31121 krokodille
 • 454 Deler
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31121 SKU

Barn vil elske å oppleve gøyale dyreeventyr langs elvebredden med lekesettet LEGO Creator 3-i-1 Krokodille (31121). Barnas fantasi får fart på seg med en klossebygd krokodille med bevegelig kropp og munn som kan åpnes, en fugl og et fiskeskjelett. Modeller av ville dyr gir fantasifull lek. Leken varer lenger med de tre fantastiske dyrelekene i dette …

Les mer...

Priser LEGO Krokodille 31121

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator 3-in-1

Beskrivelse LEGO Krokodille 31121

Barn vil elske å oppleve gøyale dyreeventyr langs elvebredden med lekesettet LEGO Creator 3-i-1 Krokodille (31121). Barnas fantasi får fart på seg med en klossebygd krokodille med bevegelig kropp og munn som kan åpnes, en fugl og et fiskeskjelett.

Modeller av ville dyr gir fantasifull lek
Leken varer lenger med de tre fantastiske dyrelekene i dette LEGO Creator 3-i-1-settet. Barn kan bygge en bevegelig krokodille før de bygger den om til en slange med bevegelig kropp eller en frosk med tunge som kan trekkes ut. De kan også bygge en fantasiskapning helt etter eget hode.

Kreative gaver med moro-garanti
LEGO Creator 3-i-1-lekesett gir barn grenseløs action med tre forskjellige byggemodeller i hvert sett! Hver modell kan tas fra hverandre og bygges om til hva som helst, slik at leken fortsetter i det uendelige. Velg blant spennende 3-i-1-sett som inkluderer alt fra romferger og tivoli til slott.

 • LEGO Creator 3-i-1 Krokodille (31121) stimulerer barnas kreativitet med tre modeller i ett sett: en krokodille, en slange og en frosk.
 • Alle de imponerende LEGO dyrelekene inkluderer et mindre dyr for ekstra lek og moro – krokodillen har en fugl, slangen har en mus og frosken har en flue.
 • For ekstra lek og moro er modellene av de tre ville dyrene svært bevegelige. Både krokodillen og slangen har bevegelige kropper og kjever, mens frosken kan bevege beina og tungen.
 • Dette LEGO Creator 3-i-1-lekesettet består av 454 deler og er perfekt for barn fra sju år og oppover som liker byggeutfordringer.
 • Krokodillen er 4 cm høy, 38 cm lang og 12 cm bred – en perfekt størrelse for lek hjemme eller hos venner.
 • Barn får tredobbel moro med modeller av en skummel krokodille, en farlig slange og en sulten frosk.
 • Se også andre flotte LEGO Creator 3-i-1-sett fra 2021, inkludert Romfergeeventyr (31117), Pariserhjul (31119) og Middelalderslott (31120).
 • LEGO Creator 3-i-1-sett byr på masse moro for barn som får hele tre forskjellige modeller i en eske.
 • I mer enn seksti år har LEGO byggeklossene vært laget av kvalitetsmaterialer som sikrer at de er lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang.
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Krokodille
SKU
31121
EAN
5702016972061
UPC
673419344999
Deler
454
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.