LEGO 31200 Star Wars Sith

Slapp av, og finn balansen med dette kunstprosjektet

lego 31200 star wars sith
 • 3406 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 31200 SKU

Fordyp deg i settet LEGO® kunst: Star Wars™ Sith™ (31200) for voksne, som inkluderer en modell med tre byggealternativer. Vis fram ikoniske Star Wars Sith-lorder på veggen eller hyllen når du er ferdig med å bygge dem. Slipp fri din «mørke» kreativitet med et LEGO® sett bestående av 3395 deler. Settet inkluderer ni bildedekorplater, …

Les mer...

Priser LEGO 31200 Star Wars Sith

Lego.com LEGO.com 1 599 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO 31200 Star Wars Sith

 • Fordyp deg i settet LEGO kunst: Star Wars Sith (31200) for voksne, som inkluderer en modell med tre byggealternativer. Vis fram ikoniske Star Wars Sith-lorder på veggen eller hyllen når du er ferdig med å bygge dem.
 • Slipp fri din «mørke» kreativitet med et LEGO sett bestående av 3395 deler. Settet inkluderer ni bildedekorplater, en Star Wars-signaturplate, klossebygd LEGO ramme, et unikt, nytt opphengselement og en klosseskiller.
 • Gjenskap episke Sith-lorder i en avstressende byggeprosess, hvor du bygger unike LEGO portretter. Med lydsporet som følger med, kan du fordype deg i modellen og høre på gøyale Star Wars-relaterte fortellinger og intervjuer.
 • Gled deg over ikoniske Sith-lorder mens du bygger dette unike LEGO settet. Kjøp og kombiner tre sett, og vær ekstra kreativ ved å lage den ultimate veggmodellen av Darth Vader som passer både hjemme og på jobben.
 • Dette 3-i-1 LEGO kunstsettet er over 40 cm x 40 cm. Det detaljerte settet vekker oppsikt og kan henges på veggen eller plasseres på en hylle. Det passer flott som gave til deg selv eller andre kreative byggere som liker Star Wars.
 • Krever ikke batterier. Dette kunstsettet for voksne byr på en engasjerende byggeprosess med LEGO klosser, akkompagnert av et informativt lydspor. Ta en pause fra hverdagen med en kreativ og gøyal utstillingsmodell.
 • Byggeinstruksjonsheftet er av unik høy kvalitet og gir deg informasjon om Darth Vader modellen før du bygger den. Bygg LEGO settet mens du hører på lydsporet som følger med.
 • LEGO kunstsett av ikoniske Sith-lorder er perfekte på veggen eller på en hylle. Settene byr på en stimulerende byggeopplevelse. Utforsk din interesse for kunst- og hobbyprosjekter!
 • LEGO byggeelementer oppfyller strenge standarder. Det gjør at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO elementer testes for å sikre at alle LEGO kunstbyggesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder. Det gjør at veggmodellen Star Wars Sith er like robust som den er vakker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Star Wars Sith
SKU
31200
EAN
5702016677713
UPC
673419319638
Deler
3406
Tema
LEGO Star Wars
Alder
18+ år
LEGO pris
1 599 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.