LEGO 40376 Hagetilbehør

Et gøyalt og fargerikt LEGO hage- og plantesett

lego 40376 hagetilbehor
  • 32 Deler
  • LEGO Xtra Tema
  • 40376 SKU

Barn vil elske å kunne lage sin egen hage med settet Ekstra LEGO® hagetilbehør, som inkluderer et tre som kan tilpasses, blomster og planter, løv-elementer til alle fire årstider, to gjerder og to små tre-elementer.Barn kan leke med hagelekesettet alene eller sammen med venner, og det åpner opp for utallige, nye lekemuligheter når det brukes …

Les mer...

Priser LEGO 40376 Hagetilbehør

Lego.com LEGO.com 50 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Xtra

Beskrivelse LEGO 40376 Hagetilbehør

  • Barn vil elske å kunne lage sin egen hage med settet Ekstra LEGO hagetilbehør, som inkluderer et tre som kan tilpasses, blomster og planter, løv-elementer til alle fire årstider, to gjerder og to små tre-elementer.
  • Barn kan leke med hagelekesettet alene eller sammen med venner, og det åpner opp for utallige, nye lekemuligheter når det brukes sammen med eksisterende LEGO samlinger.
  • Byggesettet består av 32 deler og er en gøyal og søt gave for barn fra seks år og oppover. Byggingen går raskt og enkelt med de barnevennlige instruksjonene.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Hagetilbehør
SKU
40376
EAN
673419320603
Deler
32
Tema
LEGO Xtra
LEGO pris
50 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.