LEGO 40381 Monkey King

Mektige Monkey King er nå gjenskapt ved hjelp av LEGO BrickHeadz klosser!

lego 40381 monkey king
  • 175 Deler
  • LEGO BrickHeadz Tema
  • 40381 SKU

Fans av LEGO® Monkie Kid™ vil garantert like å kunne bygge sin egen LEGO BrickHeadz™ versjon av Monkey King (40381) og gjenskape detaljene til denne legendariske figuren fra den klassiske romanen Reisen mot vest.LEGO® byggesettet består av 175 deler og er flott som bursdags-, høytids- og overraskelsesgave til barn fra ti år og oppover. Settet …

Les mer...

Priser LEGO 40381 Monkey King

Lego.com LEGO.com 100 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO BrickHeadz

Beskrivelse LEGO 40381 Monkey King

  • Fans av LEGO Monkie Kid vil garantert like å kunne bygge sin egen LEGO BrickHeadz versjon av Monkey King (40381) og gjenskape detaljene til denne legendariske figuren fra den klassiske romanen Reisen mot vest.
  • LEGO byggesettet består av 175 deler og er flott som bursdags-, høytids- og overraskelsesgave til barn fra ti år og oppover. Settet inkluderer illustrerte instruksjoner som gjør at selv LEGO nybegynnere kan bygge på egen hånd.
  • Denne klossebygde LEGO Monkey King lekefiguren inkluderer en sokkelplate og er 12,8 cm høy. Selv om den ikke tar opp mye plass, vil den garantert fange oppmerksomheten til alle som ser den utstilt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Monkey King
SKU
40381
EAN
5702016656749
Deler
175
Tema
LEGO BrickHeadz
LEGO pris
100 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.