LEGO 40401 Vennskapsdagen

Hyll det gode vennskapet med dette fine settet som passer til alle anledninger

lego 40401 vennskapsdagen
  • 73 Deler
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 40401 SKU

Gi små byggmestere en søt LEGO® minimodell – det kommer en ny i butikkene hver eneste måned. I juli er det tid for feiring av Den internasjonale vennskapsdagen (40401) med dette hunde- og kattebyggesettet.Byggesettet består av 73 deler og er en gøyal belønning uansett anledning. Passer for barn fra seks år og oppover, som liker …

Les mer...

Priser LEGO 40401 Vennskapsdagen

Lego.com LEGO.com 30 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO UNKNOWN

Beskrivelse LEGO 40401 Vennskapsdagen

  • Gi små byggmestere en søt LEGO minimodell – det kommer en ny i butikkene hver eneste måned. I juli er det tid for feiring av Den internasjonale vennskapsdagen (40401) med dette hunde- og kattebyggesettet.
  • Byggesettet består av 73 deler og er en gøyal belønning uansett anledning. Passer for barn fra seks år og oppover, som liker å samle på søte LEGO dyr, og for alle som ikke har bygget med LEGO klosser før.
  • Katten er over 3 cm høy, mens hunden er over 4 cm høy, og settet er perfekt å ta med til venner for gøyal lek. Settet kan kombineres med alle LEGO sett, og derfor kan barn bruke det sammen med LEGO lekesettene de allerede har.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Vennskapsdagen
SKU
40401
EAN
5702016720167
Deler
73
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
30 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.