LEGO 40404 Verdens lærerdag

Et søtt byggesett som hyller lærere

lego 40404 verdens laererdag
  • 43 Deler
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 40404 SKU

Gi små byggmestere en søt LEGO® minimodell – det kommer en ny i butikkene hver eneste måned. I oktober feirer vi lærere med dette stilige byggesettet (40404).Byggesettet består av 43 deler og er en gøyal belønning uansett anledning. Passer for barn fra seks år og oppover, som liker å samle på søte LEGO® modeller, og …

Les mer...

Priser LEGO 40404 Verdens lærerdag

Lego.com LEGO.com 30 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO UNKNOWN

Beskrivelse LEGO 40404 Verdens lærerdag

  • Gi små byggmestere en søt LEGO minimodell – det kommer en ny i butikkene hver eneste måned. I oktober feirer vi lærere med dette stilige byggesettet (40404).
  • Byggesettet består av 43 deler og er en gøyal belønning uansett anledning. Passer for barn fra seks år og oppover, som liker å samle på søte LEGO modeller, og for alle som ikke har bygget med LEGO klosser før.
  • Eplet er over 3 cm bredt, boken er under 2 cm bred og blyanten er over 6 cm lang. Settet kan kombineres med alle LEGO sett, og derfor kan barn bruke det sammen med LEGO klossene de allerede har.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Verdens lærerdag
SKU
40404
EAN
5702016720198
Deler
43
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
30 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.