LEGO 40424 Snøballkrig

Klossebygd scenario med gøyal snøballkrig og annen vinterlek!

lego 40424 snoballkrig
  • 149 Deler
  • LEGO Diverse Tema
  • 40424 SKU

Med det actionfylte lekesettet Ikonisk LEGO® snøballkrig kan barn glede seg til timevis med vinterlig moro. Settet inneholder en byggbar snøborg, katapult med snøballelementer, akebakke med kjelkefunksjon, snømann og mer.Byggesettet består av 149 deler og er perfekt som vintergave til barn fra sju år og oppover. Settet byr på gøyal vinterlek med minifigurer av en …

Les mer...

Priser LEGO 40424 Snøballkrig

Lego.com LEGO.com 150 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Diverse

Beskrivelse LEGO 40424 Snøballkrig

  • Med det actionfylte lekesettet Ikonisk LEGO snøballkrig kan barn glede seg til timevis med vinterlig moro. Settet inneholder en byggbar snøborg, katapult med snøballelementer, akebakke med kjelkefunksjon, snømann og mer.
  • Byggesettet består av 149 deler og er perfekt som vintergave til barn fra sju år og oppover. Settet byr på gøyal vinterlek med minifigurer av en jente og en gutt med boblejakke samt en husky-minifigur.
  • Bakken er over 9 cm høy, 8 cm bred og 5 cm dyp. Bakken, sammen med sleden, snøborgen, katapulten, treet, bordet, minifigurene og tilbehøret, får fint plass i barnas sekk for lek på farten.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Snøballkrig
SKU
40424
EAN
5702016720266
Deler
149
Tema
LEGO Diverse
LEGO pris
150 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.