LEGO 41255 Feiring i poplandsbyen

Kreativ trehusmoro fra Trolls World Tour-filmen

lego 41255 feiring i poplandsbyen
 • 380 Deler
 • LEGO Trolls World Tour Tema
 • 41255 SKU

Se unge fantasier vokse med dette actionfylte trehuslekesettet (41255) inspirert av Trolls World Tour-filmen. Med 5 Troll minifigurer, inkludert eksklusive figurer av Guy Diamond og Tiny Diamond, starter leken straks. Barn kan nyte en morsom byggeutfordring før de skaper en rekke eventyr for trollene sine. Heng de to kapslene på treet, eller lukk dem …

Les mer...

Priser LEGO 41255 Feiring i poplandsbyen

Lego.com LEGO.com 649 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Trolls World Tour

Beskrivelse LEGO 41255 Feiring i poplandsbyen

 • Se unge fantasier vokse med dette actionfylte trehuslekesettet (41255) inspirert av Trolls World Tour-filmen.
 • Med 5 Troll minifigurer, inkludert eksklusive figurer av Guy Diamond og Tiny Diamond, starter leken straks. Barn kan nyte en morsom byggeutfordring før de skaper en rekke eventyr for trollene sine.
 • Heng de to kapslene på treet, eller lukk dem for moro på farten! Barn kan også legge til en tredje kapsel − Poppys kapsel (41251) − for enda mer moro fra den nye Trolls-filmen.
 • Medmassevis av tilbehør og funksjoner å oppdage, er dette settet en flott gave. Så, hvis du leter etter kreative Trolls-gaver eller søte leker for gutter og jenter i alderen 6+, er dette et kult valg.
 • Dette 22 cm høye Trolls-trehusleketøyet ser imponerende ut når det er bygget. Og det smarte er at kapsellekene kan tas av og transporteres – over 11 cm høye for moro på farten.
 • Ingen batterier kreves på Feiring i poplandsbyen! En forkjærlighet for fantasifull lek er alt barn trenger for å byggedenne modellen og lage sine egne Trolls-historier – eller gjenskape favorittscenene sine fra den nye Trolls-filmen.
 • Vil du gi enda yngre byggere en mer fantastisk byggeopplevelse? Nå kan du det med digitale Instructions PLUS! Med intuitive moduser som zoom, rotering og spøkelsesmodus, er det LEGO bygningen for den digitale tidsalderen!
 • Gi Trolls-fans sjansen til å spille med sine favoritt Trolls-figurer og gjenskape scener fra Trolls-filmen med LEGO Trolls World Tour fantasyleketøybyggesett.
 • LEGO byggesett lages i tråd med leketøybransjens strengeste standarder og LEGO konsernets egne strenge kvalitetskriterier. Det sikrer at klossene er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre!
 • Vi i LEGO konsernet tester LEGO klossene og delene ved å klemme, vri, varme opp, bøye, ripe, strekke og slippe dem for å kontrollere at de oppfyller de strengeste standardene for sikkerhet og kvalitet i verden, slik at du kan være sikker på at de er trygge for barnet ditt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Feiring i poplandsbyen
SKU
41255
EAN
5702016616811
UPC
673419318020
Deler
380
Tema
LEGO Trolls World Tour
LEGO pris
649 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.