LEGO 41395 Vennskapsbuss

Barna kan ta med seg bestevennene sine på en spennende reise!

Produkt detaljer

SKU
41395
Deler
778 deler
Tema
Alder
Veil. Pris
899,00 kr

Om LEGO 41395 Vennskapsbuss

  • La kreative barn legge ut på en eventyrlig reise med dette LEGO Friends settet. Minidukkebussen er stappfull av funksjoner og tilbehør, og om bord kan barn utforske utallige muligheter for kreativ og fantasifull lek.
  • Lekebuss-settet inkluderer minidukker av LEGO® Friends Stephanie, Mia og Olivia. Kreative barn får stimulert fantasien sin når de hjelper vennene fra Heartlake City med å utforske alle de gøyale funksjonene og minidukketilbehøret.
  • La barna leke at de køyer med vennene sine i bussens soverom, tauer havarerte kjøretøy med vinsjen, koser seg i bassenget om bord og titter på stjernene fra toppetasjen, som kan skyves til siden for å gi adgang til minidukkenes senger.
  • Denne LEGO Friends bussen (41395) er en flott bursdagsgave for barn fra åtte år og oppover, som liker artige lekebiler og har litt byggeerfaring fra før. Settet byr på en inspirerende byggeopplevelse og gir god mestringsfølelse.
  • Bussen inkluderer mye tilbehør til minidukkene, men siden den ikke er mer enn 14 cm høy og 30 cm bred, passer den også med alle andre LEGO® deler barna vil pakke med seg. Alle LEGO sett passer sammen med denne gøyale leken!
  • Dynamisk lek er en del av turen. Denne lekebussen for barn har hjul som går rundt, og er slett ingen statisk bussmodell. LEGO® Friends bussen drives av barns fantasi og krever ingen batterier.
  • Det følger med enkle instruksjoner, slik at selv barn som ikke er vant til LEGO® sett og bygging, raskt kan legge av sted på spennende rollespillturer med busslekesettet! Gi barn muligheten til å legge ut på et nytt Heartlake City eventyr, hvor de kan utforske nye steder og interesser sammen med bestevennene sine.
  • Helt siden 1958 har LEGO® klossene oppfylt bransjens strengeste standarder, og det sikrer at de er ensartede og kompatible samt lette å sette sammen og ta fra hverandre. I tillegg er de like solide et LEGO Heartlake City vennskap.
  • Vi i LEGO konsernet tester LEGO® klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bøye,ripe og strekke dem for å kontrollere at alle LEGO® byggesett for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.