LEGO Vennskapsbuss 41395

Barna kan ta med seg bestevennene sine p en spennende reise!

lego 41395 vennskapsbuss
 • 778 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41395 SKU

Hva får du når du kombinerer en gammel London-buss, et dukkehus og litt Friends magi? LEGO Friends Vennskapsbuss (41395). Inspirer barn med utferdstrang til å utforske nye steder. Denne lekebussen har plass til alt utstyret deres (inkludert tennisracketer og nett!) og det aller viktigste for at en tur skal bli vellykket – bestevennene deres! Utforsk en …

Les mer...

Priser LEGO Vennskapsbuss 41395

Lego.com LEGO.com 629 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Vennskapsbuss 41395

Hva får du når du kombinerer en gammel London-buss, et dukkehus og litt Friends magi? LEGO Friends Vennskapsbuss (41395). Inspirer barn med utferdstrang til å utforske nye steder. Denne lekebussen har plass til alt utstyret deres (inkludert tennisracketer og nett!) og det aller viktigste for at en tur skal bli vellykket – bestevennene deres!

Utforsk en verden full av muligheter

Med denne detaljerte leken kan barn utforske alle sidene ved en aktiv bilferie, fra klargjøring og reparering av bilen, stjernetitting og naturopplevelser, til avslappende bassengliv og gøyal sklielek.

Full tilgjengelighet

Dette settet passer perfekt for barn som elsker dukkehus, tilbehør i miniatyrformat og kreativ lek. Skyv toppetasjen til siden for å tilgang til boområdet under. Er du på utkikk etter den ideelle gaven til en liten mekaniker som ønsker å utvide bilsamlingen sin? Da er dette settet for deg! Gi små byggmestere muligheten til å utforske LEGO Heartlake City og omgivelsene og få minner for livet.

 • La kreative barn legge ut på en eventyrlig reise med dette LEGO Friends settet. Minidukkebussen er stappfull av funksjoner og tilbehør, og om bord kan barn utforske utallige muligheter for kreativ og fantasifull lek.

 • Lekebuss-settet inkluderer minidukker av LEGO Friends Stephanie, Mia og Olivia. Kreative barn får stimulert fantasien sin når de hjelper vennene fra Heartlake City med å utforske alle de gøyale funksjonene og minidukketilbehøret.
 • La barna leke at de køyer med vennene sine i bussens soverom, tauer havarerte kjøretøy med vinsjen, koser seg i bassenget om bord og titter på stjernene fra toppetasjen, som kan skyves til siden for å gi adgang til minidukkenes senger.
 • Denne LEGO Friends bussen (41395) er en flott bursdagsgave for barn fra åtte år og oppover, som liker artige lekebiler og har litt byggeerfaring fra før. Settet byr på en inspirerende byggeopplevelse og gir god mestringsfølelse.
 • Bussen inkluderer mye tilbehør til minidukkene, men siden den ikke er mer enn 14 cm høy og 30 cm bred, passer den også med alle andre LEGO deler barna vil pakke med seg. Alle LEGO sett passer sammen med denne gøyale leken!
 • Dynamisk lek er en del av turen. Denne lekebussen for barn har hjul som går rundt, og er slett ingen statisk bussmodell. LEGO Friends bussen drives av barns fantasi og krever ingen batterier.
 • Det følger med enkle instruksjoner, slik at selv barn som ikke er vant til LEGO sett og bygging, raskt kan legge av sted på spennende rollespillturer med busslekesettet!

  Gi barn muligheten til å legge ut på et nytt Heartlake City eventyr, hvor de kan utforske nye steder og interesser sammen med bestevennene sine.

 • Helt siden 1958 har LEGO klossene oppfylt bransjens strengeste standarder, og det sikrer at de er ensartede og kompatible samt lette å sette sammen og ta fra hverandre. I tillegg er de like solide et LEGO Heartlake City vennskap.
 • Vi i LEGO konsernet tester LEGO klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bøye,ripe og strekke dem for å kontrollere at alle LEGO byggesett for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Vennskapsbuss
SKU
41395
EAN
5702016618822
UPC
673419319805
Deler
778
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
629 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.