LEGO 41424 Redningstjenestens jungelbase

Redningstjenestens jungelbase gir timevis med jungelmoro

lego 41424 redningstjenestens jungelbase
 • 648 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41424 SKU

LEGO® Friends er stolt støttespiller av National Geographic Explorers, som bruker kreativitet og engasjement i sitt arbeid for å beskytte truede arter i verdens jungler og bidrar til å gjøre kloden til et bedre sted for oss alle.Med Redningstjenestens jungelbase (41424) kan unge dyrevenner bli med på LEGO® Friends eventyr, hvor de kan redde et dovendyr i …

Les mer...

Priser LEGO 41424 Redningstjenestens jungelbase

Lego.com LEGO.com 999 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO 41424 Redningstjenestens jungelbase

 • LEGO Friends er stolt støttespiller av National Geographic Explorers,

  som bruker kreativitet og engasjement i sitt arbeid for å beskytte truede arter i verdens jungler

  og bidrar til å gjøre kloden til et bedre sted for oss alle.

 • Med Redningstjenestens jungelbase (41424) kan unge dyrevenner bli med på LEGO Friends eventyr, hvor de kan redde et dovendyr i skogen og ta det med tilbake til jungelhytta.
 • Lekesettet med trehytte inkluderer tre byggbare minidukkefigurer, to elefantfigurer og to dovendyrfigurer. Kult tilbehør, inkludert lekewalkietalkie, redningsutstyr og robotdrone, gir kreativ lek.
 • Dette redningsstasjonssettet består av en klinikk og et utkikkstårn som er forbundet med hverandre med en hengebro. Vennene må skynde seg på firehjulingen for å redde dovendyret som sitter fast i et tre. Etterpå kan de slappe av i hytta.
 • Barn fra åtte år og oppover får en gøyal og passe utfordrende byggeopplevelse med redningstjenestens base. Settet er en flott høytids- eller bursdagsgave til barn som elsker å passe på og leke med dyr.
 • Trehytta er over 28 cm høy og 31 cm bred og er en flott utstillingsmodell. Siden alle LEGO klosser er kompatible med hverandre, kan barn utvide lekemulighetene med LEGO klosser fra samlingen sin.
 • Spennende jungelaction helt uten batterier – bruk den manuelle skyvefunksjonen for å få dovendyrets tre til å begynne å brenne. Redningsoppdraget kan begynne så snart byggingen er ferdig!
 • Denne flotte jungelredningsleken inkluderer trinnvise instruksjoner. For en ekstra gøyal byggeprosess kan du laste ned appen LEGO Building Instructions for å få tilgang til Instructions PLUS. Her kan barn zoome, rotere og visualisere modellen sin.
 • LEGO Friends sett oppfyller bransjens strengeste standarder samt LEGO konsernets egne, strenge kvalitetskrav. Klossene er lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • I tillegg til å oppfylle verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder, testes LEGO byggeleker til det ytterste for at du skal kunne være trygg på at du har kjøpt et lekesett som er trygt å bruke.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Redningstjenestens jungelbase
SKU
41424
EAN
5702016619096
UPC
673419320078
Deler
648
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
999 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.