LEGO 41432 Jungelredning i Alpakkafjellene

Dyreredningssett som byr på timevis med kreativ moro

Produkt detaljer

SKU
41432
Deler
512 deler
Tema
Alder
Veil. Pris
799,00 kr

Om LEGO 41432 Jungelredning i Alpakkafjellene

  • LEGO® Friends er stolte støttespillere av National Geographic Explorers som bruker kreativitet og engasjement i sitt arbeid for å beskytte truede arter i verdens jungler, og som bidrar til å gjøre kloden til et bedre sted for oss alle.
  • Gi barn engasjerende og spennende fjellopplevelser med dette fargerike og detaljerte byggesettet med en eksploderende vulkan. Settet er perfekt for barn som liker actionfylt lek, naturopplevelser og dyrevern.
  • Med Jungelredning i Alpakkafjellene (41432) kan barn iscenesette spennende jungelfortellinger med byggbare minidukkefigurer av LEGO® Friends Stephanie og Mia, tre alpakka-figurer og søte figurer av en flaggermus og en fugl.
  • Barn kan late som om de klatrer opp på fjellet og melder fra om vulkanens aktivitet, før de sklir ned ziplinen tilbake til hytta. De kan padle i kanoen eller fly redningshelikopteret. Når redningsoppdraget er fullført, kan de utforske hulene.
  • Dette fjellsettet består av 512 deler og byr på mange lekemuligheter. Deter ideelt som bursdags- eller høytidsgave til dyreinteresserte og spenningssøkende jenter og gutter fra sju år og oppover.
  • Vulkanen er over 22 cm høy og 20 m bred og er en flott utstillingsmodell. Settet er kompatibelt med alle andre LEGO® sett, og barn kan bruke det sammen med LEGO klosser fra samlingen sin for å gjøre lekesettet enda mer kreativt.
  • Dette fjellekesettet krever ikke batterier. Den smarte designen gir mer enn nok action med en lavaskytende funksjon som aktiveres ved hjelp av en knapp, og gjennomsiktige klosser som får fossefallet til å se utrolig realistisk ut.
  • Actionfylt moro helt fra første byggesekund! Alle LEGO® leker inkluderer en enkel veiledning. Dette settet har i tillegg Instructions PLUS i appen LEGO Building Instructions, som barn bruker for å 3D-visualisere, rotere og zoome modellen sin!
  • De flotte LEGO® lekene oppfyller bransjens strengeste standarder samt LEGO konsernets egne, strenge kvalitetskrav. Det sikrer at klossene er lette å sette sammenog ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
  • LEGO® Friends klosser og deler testes til det ytterste, og derfor kan du være trygg på at denne flotte byggeleken for barn oppfyller verdens strengeste kvalitets- og sikkerhetsstandarder. Mest sannsynlig vil den overleve et vulkanutbrudd også!