LEGO Olivias elbil 41443

Biltur p den grnne mten!

lego 41443 olivias elbil
 • 183 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41443 SKU

Miljøbevisste barn vil elske settet LEGO Friends Olivias elbil (41443), hvor de rollespille gøyale bilturer på landet. Med dette settet kan barn som liker kjøretøy, men samtidig er opptatt av å ta vare på jordkloden, legge ut på gøyale bilturer. Tidsriktig lek Den fargerike lekeelbilen har plass til to minidukker – Mia og Olivia – …

Les mer...

Priser LEGO Olivias elbil 41443

Proshop.no Proshop.no -26% 147 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com 200 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 200 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Olivias elbil 41443

Miljøbevisste barn vil elske settet LEGO Friends Olivias elbil (41443), hvor de rollespille gøyale bilturer på landet. Med dette settet kan barn som liker kjøretøy, men samtidig er opptatt av å ta vare på jordkloden, legge ut på gøyale bilturer. Tidsriktig lek Den fargerike lekeelbilen har plass til to minidukker – Mia og Olivia – og i baksetet får valpen Elliot plass. Settet inkluderer en ladestasjon med vindturbin og solcellepanel, noe som understreker det miljøvennlige aspektet enda mer. Barn kan lade opp bilen fullstendig CO2-fritt! Leker med hjerte Introduser små byggmestere for LEGO Friends, et univers hvor de kan lære å være miljøvennlige og skape en mer omsorgsfull verden sammen med figurer de kan identifisere seg med. Barn kan bruke settet sammen med LEGO klosser de allerede har, og det gir fantasien luft under vingene.

 • LEGO Friends Olivias elbil (41443) er det perfekte lekesettet for barn som både er opptatt av biler og miljøet. Denne byggbare lekebilen får garantert fart på fantasien og frileken!
 • I tillegg til en byggbar bil inneholder dette LEGO Friends lekesettet to minidukker og en figur av en valp. Settet inkluderer også en ladestasjon med lekevindturbin samt et pikniksted.
 • Elbilens hjul går rundt, slik at barn kan kjøre rundt med den. Bilen kan lades via ladestasjonens kabel, mens barn snurrerpå turbinbladene for å generere strøm.
 • Overrask bilgale jenter og gutter med et kjøretøy som gjør det mulig å leve på en grønnere og mer moderne måte. Perfekt som gave til bursdag eller andre spesielle anledninger for kreative barn fra seks år og oppover.
 • Bilen er 6 cm høy og 11 cm lang. Vindturbinen er 13 cm høy, 9 cm lang og 6 cm dyp.
 • Populær LEGO Friends leke med fargerike bygninger, kule kjøretøy og figurer det er lett å identifisere seg med, og som inspirerer barn til å utforske interessene sine i realistiske omgivelser.
 • Byggekomponentene i denne nye LEGO leken oppfyller strenge bransjestandarder for å sikre at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • For å sikre at LEGO klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de til det ytterste.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Olivias elbil
SKU
41443
Deler
183
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
200 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.