LEGO Volvo 6×6 leddstyrt dumper 42114

En spennende modell for alle som liker lekesett med anleggsmaskiner

lego 42114 volvo 6x6 leddstyrt dumper
 • 2193 Deler
 • LEGO Technic Tema
 • 42114 SKU

LEGO Technic Volvo 6x6 leddstyrt dumper (42114) er en realistisk modell av Volvos største leddstyrte dumper og passer perfekt for barn med sans for anleggsmaskiner. Dumperen drives av en stor, vinkelformet posisjoneringsmotor, en XL-motor og en L-motor med en Bluetooth-kontrollert smarthub som til sammen gir realistisk funksjonalitet. Utforsk nye måter å leke på ved hjelp av …

Les mer...

Priser LEGO Volvo 6×6 leddstyrt dumper 42114

Lego.com LEGO.com 2 899 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Technic

Beskrivelse LEGO Volvo 6×6 leddstyrt dumper 42114

LEGO Technic Volvo 6x6 leddstyrt dumper (42114) er en realistisk modell av Volvos største leddstyrte dumper og passer perfekt for barn med sans for anleggsmaskiner. Dumperen drives av en stor, vinkelformet posisjoneringsmotor, en XL-motor og en L-motor med en Bluetooth-kontrollert smarthub som til sammen gir realistisk funksjonalitet.

Utforsk nye måter å leke på ved hjelp av appen
Modellen har mange autentiske detaljer, og barn kan manøvrere dumperen ved hjelp av appen LEGO Technic CONTROL+. Bruk kontrollskjermene for å kjøre forover, bakover, styre, skifte tempo og gir og for å tippe dumperplanet. Barn får også et personlig dashbord med autentiske kontroller. Gjennom utfordringer, prøving og feiling lærer barn å utvikle kjøreferdighetene sine. Appen inneholder dessuten inspirerende innhold.

Autentiske detaljer stimulerer til kreativ lek
LEGO Technic lekesett med anleggsmaskiner passer perfekt for LEGO fans som vil ha nye utfordringer med kjøretøy som ligner på og manøvreres som virkelighetens maskiner.

 • Barn vil elske å kunne bygge sin egen modellversjon av Volvos klassiske A60H leddstyrte dumper. Og med de morsomme funksjonene i LEGO Technic CONTROL+ appen, fortsetter den gøyale leken lenge etter at byggingen er ferdig.
 • Med byggesettet LEGO Technic Volvo 6x6 leddstyrt dumper (42114) kan barn manøvrere, tippe planet og skifte gir via appen og lære hvordan store anleggsmaskiner fungerer.
 • Modellen er full av autentiske detaljer. Med LEGO Technic CONTROL+ appen får barn full kontroll og kan utforske appens ulike kontrollskjermer, utfordringer, prestasjoner og eksklusivt innhold.
 • Leter du etter et tøft, fjernstyrt lekekjøretøy? Ta den kreative leken til nye høyder med dette fantastiske, app-styrte LEGO Technic Volvo modellsettet. Settet er perfekt som bursdagsgave til barn fra 11 år og oppover.
 • Volvo lekedumperen er over 20 cm høy, 60 cm lang og 20 cm bred – den perfekte rollespill-størrelsen. Kan kombineres med andre anleggssett for enda mer moro.
 • Byggingen skjer uten batterier, men for å få fullt utbytte av de tøffe, tekniske funksjonene til denne app-styrte leken må du ha seks 1,5-volts AA-batterier.
 • Trykte instruksjoner følger med i esken, slik at den kreative leken starter med en gang med dette flotte byggesettet for barn.
 • LEGO Technic byggesett er ideelle for barn som elsker å bygge og er klare for nye utfordringer. LEGO Technic universet består av mange gøyale byggeleker, og serien er populær hos både barn og voksne.
 • Alle LEGO Technic sett oppfyller bransjens strengeste standarder, og det gjør at alle kjøretøy er lette å sette sammen.
 • LEGO Technic sett testes grundig for å sikre at hvert enkelt sett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Volvo 6×6 leddstyrt dumper
SKU
42114
EAN
5702017239224
UPC
673419318662
Deler
2193
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
2 899 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.