LEGO Terrengbuggy 42124

Den kuleste fjernstyrte terrengbuggyen ever

lego 42124 terrengbuggy
 • 374 Deler
 • LEGO Technic Tema
 • 42124 SKU

Ta turen tilbake til åttitallet med LEGO Technic terrengbuggy (42124) – moro for alle fra ti år og oppover. Bygg modellen, og få den til å bevege seg ved hjelp av gratisappen CONTROL+. Buggyen har en vinklet front som stabiliserer den under hopp og triks, akkurat som klassiske fjernstyrte biler. Den stilige modellen har støtdemping …

Les mer...

Priser LEGO Terrengbuggy 42124

Lego.com LEGO.com 1 189 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Technic

Beskrivelse LEGO Terrengbuggy 42124

Ta turen tilbake til åttitallet med LEGO Technic terrengbuggy (42124) – moro for alle fra ti år og oppover. Bygg modellen, og få den til å bevege seg ved hjelp av gratisappen CONTROL+. Buggyen har en vinklet front som stabiliserer den under hopp og triks, akkurat som klassiske fjernstyrte biler. Den stilige modellen har støtdemping på forhjul og bakhjul (som første LEGO Technic modell noensinne), digre dekk, panser som kan åpnes, antenne og retro-klistremerker.

Gjør episke stunt med appen
Last ned gratisappen CONTROL+, og finn ut hva terrengbuggyen kan gjøre. Kjør forover og bakover, manøvrer og utfør stunt ved hjelp av appen. Det er nok av ting å utforske, inkludert forskjellige kontroller, lydeffekter, utfordringer, prestasjoner og mer.

En givende byggeopplevelse
LEGO Technic sett inneholder realistiske mekanismer for blant annet bevegelse, og introduserer LEGO byggere for ingeniørfaget på en lett forståelig og realistisk måte.

 • Få timevis med morsom lek med byggesettet LEGO terrengbuggy (42124). Denne fjernstyrte terrengbuggyen er stappfull av funksjoner som er inspirert av åttitallets fjernstyrte lekebiler.
 • Du kan utføre imponerende triks takket være bilens støtdemping foran og bak, digre dekk og vinklede front.
 • Med den nedlastbare CONTROL+ gratisappen får du enda flere måter å fjernstyre buggyen på. Bruk appen for å manøvrere buggyen, utføre stunt og låse opp utfordringer, lydeffekter og mer.
 • Terrengbuggyen er en flott gave til barn fra ti år og oppover. I tillegg vil modellen garantert falle i smak hos voksne som husker åttitallets klassiske fjernstyrte biler, og dermed blir det en opplevelse som flere generasjoner kan samles om.
 • Bilen har en retro fargedesign, inkludert de åttitallsinspirerte klistremerkedetaljene.
 • Den fjernstyrte terrengbuggyen er 13 cm høy, målt til taket, 19 cm høy, inkludert antennen, 28 cm lang og 16 cm bred.
 • For å kunne bruke alle funksjonene på denne app-styrte leken, trenger du seks LR6/AA-batterier (følger ikke med).
 • LEGO Technic består av avanserte byggeleker for LEGO fans som er klare for nye byggeutfordringer.
 • LEGO Technic komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO Technic komponenter droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Terrengbuggy
SKU
42124
EAN
5702017239439
Deler
374
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
1 189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.