Produktbeskrivelse (42141)

Bygg din egen fantastiske racerbil med LEGO 42141. Med dette settet med 1432 klosser kan du bygge en McLaren Formel 1-racerbil. Nyt de vakre detaljene og drøm om seier. Den imponerende skjermmodellen er veldig sannferdig og vil garantert bli elsket av alle racing- og LEGO-fans. LEGO-modellen ble til og med utviklet samtidig med modellen til den ekte racerbilen. LEGO designteamet har jobbet tett med McLaren Racing-teamet for dette. Det gjør denne LEGO McLaren Formel 1-racerbilen til et så flott sett å ha hjemme. Nærmere originalen kommer du ikke!

It's here. The first McLaren F1 @Lego_Group Technic model, inspired by our 2021 livery… And there's two BIG fans already! 🙌

Available from 1 March. pic.twitter.com/N2cONC03PO

— McLaren (@McLarenF1) February 8, 2022

En nøyaktig tilnærming av originalen

Akkurat som den ekte racerbilen, er LEGO McLaren racerbil utstyrt med en V6-sylindermotor. Med bevegelige stempler, fungerende styring, fjæring og en differensial for presise svinger, er denne kopien veldig nær originalen. LEGO-modellen er ikke mindre enn 65 centimeter lang, 13 centimeter høy og 27 centimeter bred. Det gjør denne racerbilen til et ekte blikkfang, uansett hvor du plasserer den. Med de inkluderte sponsor-klistremerkene kan du få racerbilen din til å se ut akkurat som en ekte Formel 1-racerbil.

Et spesielt samarbeid

LEGO 42141 ble skapt gjennom et spesielt samarbeid mellom LEGO Technic-designerne og McLaren Racing-teamet. I byggeinstruksjonene til dette LEGO-settet vil du lære mer om dette spesielle samarbeidet og utformingen av modellen. Det sikrer at du vil sette enda mer pris på denne modellen. Fordyp deg i historien til denne racerbilen og nyt hvert trinn i byggeprosessen.

En flott gave til racingfans

Dette LEGO-settet er en flott gave til enhver Formel 1-fan som drømmer om å eie sin egen racerbil. Ikke bare vil du ha timevis med moro med å montere bilen, så vil du nyte de mange detaljene gang på gang. Fordi racerbilen ble designet samtidig med den ekte bilen, er modellen ekstremt realistisk. Oppdag alle detaljene, beundre måten denne LEGO racerbilen er satt sammen og vær stolt av din egen prestasjon.

LEGO 42141 McLaren Formula 1 racerbil - Alt 1

En fin byggeutfordring for voksne

Dette LEGO-settet er den perfekte utfordringen for voksne. Den avanserte modellen gir mye moro og utfordring for LEGO-fans. Under byggeprosessen kan de fordype seg fullstendig i dette vakre settet. Hver del er gjennomtenkt, noe som gjør at alt føles perfekt. Og etter denne fantastiske utfordringen vil du stolt se på din egen Formel 1-racerbil igjen og igjen. På denne måten føler du deg som en ekte mester!