LEGO HipHop Robot BeatBox 43107

Gjr skjermtid til kreativ tid

lego 43107 hiphop robot
 • 73 Deler
 • LEGO VIDIYO Tema
 • 43107 SKU

La barn som elsker å danse og opptre, oppleve en verden hvor de kan lage sine egne musikkvideoer. Med settet LEGO VIDIYO HipHop Robot BeatBox (43107) blir leken enda morsommere. Last ned gratisappen for å skanne musikkminifiguren og se hva roboten kan gjøre på scenen. Etterpå kan barna skanne BeatBits for å låse opp spesialeffekter, …

Les mer...

Priser LEGO HipHop Robot BeatBox 43107

Lego.com LEGO.com 135 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO VIDIYO

Beskrivelse LEGO HipHop Robot BeatBox 43107

La barn som elsker å danse og opptre, oppleve en verden hvor de kan lage sine egne musikkvideoer. Med settet LEGO VIDIYO HipHop Robot BeatBox (43107) blir leken enda morsommere. Last ned gratisappen for å skanne musikkminifiguren og se hva roboten kan gjøre på scenen. Etterpå kan barna skanne BeatBits for å låse opp spesialeffekter, utfordringer og mye mer de kan bruke når de produserer sine egne, unike hiphop-musikkvideoer som de deler med andre barn i den barnesikrede feeden.

Bærbart format for moro på farten
Barn kan style BeatBox ved hjelp av LEGO delene. De kan velge mellom en design med bærbart anlegg, sprayboks eller skiftnøkkel, eller de kan finne på sin egen design. BeatBox rommer BeatBits og minifiguren og kan slås sammen til et bærbart format.

Skap musikalske opplevelser
LEGO VIDIYO sett byr på en trygg sosial lekeopplevelse, hvor barn kan spille rollen som regissør, produsent og stjerne i musikkvideoer de lager selv. Se hvordan kreativiteten deres blomstrer mens de produserer videoer fulle av musikalske detaljer, gøyal figurer, sanger, dansetrinn og flotte effekter.

 • Med LEGO VIDIYO HipHop Robot BeatBox (43107) kan barn regissere og spille i musikkvideoer de lager selv. Inkluderer en robotminifigur, mikrofontilbehør, 14 tilfeldige BeatBits og to spesielle BeatBits.
 • Last ned gratisappen LEGO VIDIYO for å skanne minifiguren og BeatBits spesialeffekten. Barn vil synes det er kjempemorsomt å se hvordan figuren deres vekkes til live i hiphop-musikkvideoen.
 • Skann BeatBits i appen for å låse opp spesialeffekter, inkludert blingfilteret som gjør alt svarthvitt, bortsett fra minifigurene som blir gullfarget.
 • En gøyal musikkopplevelse for jenter og gutter fra sju år og oppover, som fortjener en belønning. Settet er også perfekt som høytidsgave til barn som elsker musikkleker, dans og show.
 • BeatBox er 8 cm høy, 7 cm lang og 10 cm bred.
 • Barn kan slå sammen BeatBox og ta den med på turné. BeatBox rommer en skannbar klossebygd scene, 16 BeatBits og robotens mikrofon.
 • LEGO VIDIYO appen kan brukes på utvalgte iOS- og Android-enheter. Sjekk kompatibilitet på www.LEGO.com/devicecheck. Barn må be foreldrene sine om lov før de logger seg på Internett.
 • LEGO VIDIYO settene byr på en ny sosial lekeopplevelse, hvor jenter og gutter kan spille rollen som regissør, produsent og stjerne, og regissere og dele egne musikkvideoer.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen – slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sjekke at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO HipHop Robot BeatBox
SKU
43107
EAN
5702016911800
Deler
73
Tema
LEGO VIDIYO
LEGO pris
135 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.