LEGO Rapunsels tårn 43187

Gi barn nye eventyrlige opplevelser med dette gyale Disney-settet

lego 43187 rapunsels tarn
 • 369 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 43187 SKU

Det fine LEGO ǀ Disney (43187) settet Rapunsels tårn gir fans av Disney-prinsesser nye og spennende opplevelser. Det sjarmerende settet inkluderer et tårn med en hule og et hemmelig rom samt to mindre modeller som fungerer som ekstra lekestartere. Gøyal og kreativ byggelek. Det detaljerte tårnet inneholder fire rom som kan utforskes – et hobbyrom, et …

Les mer...

Priser LEGO Rapunsels tårn 43187

Proshop.no Proshop.no -31% 579 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -5% 799 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -5% 799 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Rapunsels tårn 43187

Det fine LEGO ǀ Disney (43187) settet Rapunsels tårn gir fans av Disney-prinsesser nye og spennende opplevelser. Det sjarmerende settet inkluderer et tårn med en hule og et hemmelig rom samt to mindre modeller som fungerer som ekstra lekestartere.

Gøyal og kreativ byggelek
Det detaljerte tårnet inneholder fire rom som kan utforskes – et hobbyrom, et soverom, en koselig stue og en hule nederst med hemmelig dør. Settet inkluderer også to mindre modeller – en huske laget av Rapunsels hår og vertshuset Den trygge andungen med taburett og piano – som stimulerer barn til kreativ frilek.

Gøyal rollespill-lek med kjente og kjære figurer
Dette flotte settet får leken raskt i gang og inkluderer to minidukkefigurer av Disneys Rapunsel og Flynn, samt en LEGO Disney figur av kameleonen Pascal. Settet inneholder lekestartere som inspirerer til gøyal rollespill-lek, hvor barn gjenskaper favorittscener fra filmen To på rømmen eller finner på egne eventyr.

 • Gi fans av Disney-prinsesser i alle aldre en spennende og engasjerende byggeopplevelse med settet LEGO ǀ Disney Rapunsels tårn (43187), som inkluderer figurer fra Disney-filmen To på rømmen. Settet er perfekt som gøyal feriegave.
 • Inspirer byggere med et fargerikt og detaljert tårn med flere rom, to mindre modeller, minidukkefigurer av Rapunsel og Flynn Rider fra Disney samt andre elementer som bidrar til fantasifull og kreativ lek.
 • Det vakre tårnet og de søte figurene stimulerer barns fantasi og kreative lek. Barn kan bygge tårnet og de mindre modellene først og deretter iscenesette situasjoner fra filmen eller finne på egne eventyr.
 • Barn som liker Disneys To på rømmen, vil elske dette settet som er stappfullt av fine detaljer og smart tilbehør. De mindre tilleggsmodellene og gøyale lekestarterne gjør dette til en perfekt bursdagsgave til barn fra seks år og oppover.
 • Et fire etasjer høyt tårn, fullt av detaljer. Tårnet er over 44 cm høyt, 11 cm bredt og 8 cm dypt, og dette omfattende byggesettet er designet for å bli bygget og lekt om og om igjen.
 • Fantasiens kraft i en eske. Inkluderer lett gjenkjennelige minidukker og LEGO figurer som barn kan leke med på utallige måter, helt uten batterier. Åpne esken, og begynn leken med å bygge modellen.
 • Enkel byggeprosess styrker småbarns selvtillit. Enkle, illustrerte instruksjoner gjør det lett for barn å utvikle både bygge- og lekeferdighetene sine mens de lager et tårn til Disneys Rapunsel, Flynn og Pascal.
 • La barn engasjere seg i spennende og magisk lek med dette LEGO ǀ Disney settet med Disney-filmen To på rømmen som tema. Med dette kule settet kan barn bygge Rapunsels tårn og iscenesette gøyale eventyr med den modige Disney-prinsessen og vennene hennes!
 • LEGO klosser oppfyller strenge krav og er alltid ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barnebyggesett oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Rapunsels tårn
SKU
43187
Deler
369
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
840 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.