LEGO Isabelas magiske dør 43201

Med nkkelen kan du ikke bre lse opp modellen, men ogs dren til barns fantasi

lego 43201 isabelas magiske dor
 • 114 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 43201 SKU

Magien venter i settet LEGO ǀ Disney Isabelas magiske dør (43201), som består av en dør med lås som kan åpnes, en modell i midten, et ark med klistremerker som barn kan bruke for å dekorere settet på sin måte, pluss trykte byggeinstruksjoner og digitale Instructions PLUS. Med LEGO Building Instructions appen kan barn zoome, …

Les mer...

Priser LEGO Isabelas magiske dør 43201

Lego.com LEGO.com 175 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 235 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Isabelas magiske dør 43201

Magien venter i settet LEGO ǀ Disney Isabelas magiske dør (43201), som består av en dør med lås som kan åpnes, en modell i midten, et ark med klistremerker som barn kan bruke for å dekorere settet på sin måte, pluss trykte byggeinstruksjoner og digitale Instructions PLUS. Med LEGO Building Instructions appen kan barn zoome, rotere og visualisere modellen på skjermen. Veiledningen gjør at selv yngre barn vil føle seg som mesterbyggere ... Det er helt magisk!

Lek hvor som helst
Settet kan tas med overalt, og gir fans av Disneys Encanto mange festlige og fantasifylte lekestunder. Det kan brukes alene eller sammen med andre LEGO ǀ Disney sett (selges separat), og inspirerende funksjoner og tilbehør gjør at leken kan fortsette i det uendelige.

Unike figurer
Det magiske LEGO ǀ Disney settet har tre mikrodukkefigurer – Disneys Isabela, Luisa og Mirabel – samt LEGO figurer av en fugl og sommerfugl, som får leken i gang på et blunk. Premiumsettet er en flott gave til barn som liker åvise fram nye leker til vennene sine.

 • Gi barn massevis av filmbasert lekeinspirasjon med dette unike settet LEGO ǀ Disney Isabelas magiske dør (43201). Lås opp, åpne døra og la moroa begynne!
 • Hva venter bak den låste døren? Det byggbare settet har 114 klosser, en dør med lås og nøkkelkjede. Når døren er åpen, er det en modell i midten. Klistremerkeark og lekestartere inspirerer til fantasifull lek.
 • Inneholder LEGO figurer av Disneys Isabela, Luisa og Mirabel, pluss fugl og sommerfugl, som baner vei for kreative eventyr, enten settet brukes alene eller sammen med andre sett (selges separat).
 • Alle fans av Disneys Encanto fra fem år og oppover, vil elske denne unike modellen. Åpne døren og tre inn i en komplett miniatyrverden med fungerende lås og dreieskive, samt tøffe funksjoner og kult tilbehør som inspirerer til lek.
 • Bærbare eventyr. Når døren er «åpen», er modellen 7 cm høy, 22 cm bred og 12 cm dyp. Settet kan enkelt slås sammen og tas med til venner, og det er dessuten svært dekorativt.
 • Har du lyst til å gi barn en enda heftigere byggeopplevelse? Nå er det mulig, takket være digitale Instructions PLUS. Med intuitive funksjoner som zooming, rotering og skyggebilder for en digital LEGO byggeopplevelse!
 • Denne byggbare lekemodellen fra Disneys Encanto har detaljerte mikrodukkefigurer, ulike skapninger og gjenkjennelige steder som inspirerer barn til gøyal lek og styrker viktige ferdigheter som kreativ tenking og visualisering.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Isabelas magiske dør
SKU
43201
EAN
5702017097442
Deler
114
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
175 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.