Produktbeskrivelse (43203)

Det er frileksmuligheter i vente for barn fra seks år og oppover med settet LEGO ǀ Disney Tornerose, Merida og Tianas forheksede kreasjoner (43203). Det inneholder tre byggbare leker med ekstra funksjoner, et LEGO DOTS armbånd med fliser og tre minidukke-figurer med spesielle «diamantkjoler». Med interaktive digitale byggeinstruksjoner via LEGO Building Instructions appen blir det ekstra morsomt å lære. Appen inneholder intuitive verktøy barna kan bruke til å visualisere modellen.

Lær og lek
Modellene fostrer barnas selvtillit, fantasi og kreativitet mens de gjenskaper rollespiller filminspirerte scener eller egne lekefortellinger. Deretter bruker de modellene til å oppbevare smykker, blyanter og andre skatter. Settet passer perfekt for seg selv, eller det kan kombineres med andre LEGO ǀ Disney sett (selges separat) for enda flere lekemuligheter.

Velkjente figurer og scener
Barna kan raskt ta i bruk dette settet og begynne å leke med en minidukke-figurer av Disneys Tornerose og Tiana, i tillegg til Disney og Pixars Merida. Dette er en gave alle kommer til å beundre, både under og etter at lekingen er ferdig.