LEGO Magical Treasury 5006810

Magisk bok for kreative LEGO Harry Potter fans

lego 5006810 magical treasury
  • LEGO Harry Potter Tema
  • 5006810 SKU

Fans av Harry Potter vil la seg fortrylle av den magiske verdenen fra LEGO Harry Potter og LEGO Fabeldyr fra 2018 til 2020 i all sin fengslende detaljrikdom. Boken er på 97 sider og full av informasjon og fargerike illustrasjoner om alle de magiske settene, minifigurene og tilbehørselementene. Få vite alle hemmelighetene bak de prisvinnende …

Les mer...

Priser LEGO Magical Treasury 5006810

Lego.com LEGO.com 300 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Harry Potter

Beskrivelse LEGO Magical Treasury 5006810

Fans av Harry Potter vil la seg fortrylle av den magiske verdenen fra LEGO Harry Potter og LEGO Fabeldyr fra 2018 til 2020 i all sin fengslende detaljrikdom. Boken er på 97 sider og full av informasjon og fargerike illustrasjoner om alle de magiske settene, minifigurene og tilbehørselementene. Få vite alle hemmelighetene bak de prisvinnende settene i et spennende avslørende intervju med det prisvinnende LEGO Harry Potter teamet. Settet inkluderer også en eksklusiv minfigur av Tom Dredolo Venster.

  • En innbundet og illustrert bok på 97 sider som rommer alt det mest magiske fra LEGO Harry Potter serien – fra en Galtvortborg med over 6000 deler til en perfekt formet tryllestav i minifigurstørrelse.
  • Møt dine favorittfigurer, utforsk fantastiske steder og del magiske øyeblikk fra filmene om Harry Potter.
  • En magisk bursdagsgave, høytidsgave eller overraskelse til kreative barn fra sju år og oppover.
  • Boken er 28 cm lang, 23 cm bred og 3 cm tykk, og den inkluderer en eksklusiv og detaljert minifigur av Tom Dredolo Venster. Boken er på engelsk.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Magical Treasury
SKU
5006810
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
300 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.