LEGO Politistasjon 60246

Sjeldne

Eksplosiv moro og spenning for LEGO City actionhelter!

lego 60246 politistasjon
 • 743 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60246 SKU

Alt ved LEGO City Politistasjon (60246) lekesettet er fantastisk. Små politibetjenter og fans av LEGO City TV-serien kan finne på fortellinger med de gøyale figurene av Duke DeTain, politisjef Wheeler og Daisy Kaboom. Dette spennende settet inneholder en politistasjon med en lyskloss-lyskaster og en politibil med en lydkloss-sirene. I tillegg inneholder det en kul lastebil, …

Les mer...

Priser LEGO Politistasjon 60246

Lekia.no Lekia.no 1 349 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Politistasjon 60246

Alt ved LEGO City Politistasjon (60246) lekesettet er fantastisk. Små politibetjenter og fans av LEGO City TV-serien kan finne på fortellinger med de gøyale figurene av Duke DeTain, politisjef Wheeler og Daisy Kaboom. Dette spennende settet inneholder en politistasjon med en lyskloss-lyskaster og en politibil med en lydkloss-sirene. I tillegg inneholder det en kul lastebil, motorsykkel og overvåkningsdrone.

En byggeleke med det lille ekstra

Sammen med dette lekesettet får du en enkel byggeveiledning samt Instructions PLUS! Denne interaktive byggeveiledningen er en del av LEGO Life gratisappen for smarttelefoner og nettbrett og har funksjoner for zooming og rotering som gjør ferske LEGO byggere til mesterbyggere.

LEGO City – flotte leker for barn

LEGO City politisett byr på spennende bygge- og lekeopplevelser. Med realistiske kjøretøy, detaljerte bygninger og gøyale figurer kan barn skape fortellinger og scenarioer som gjenspeiler virkelighetens byliv på en gøyal og fantasifull måte.

 • Dette er et flott byggesett for barn som elsker actionfylte byggeleker. Lekesettet LEGO City Politistasjon (60246) har en celle som eksploderer, kule kjøretøy og gøyale figurer. Leken starter idet du åpner esken.

 • Hva inneholder esken? En lekepolitistasjon, to biler, en motorsykkel og en drone. I tillegg får du seks minifigurer, inkludert Duke DeTain, politisjef Wheeler og Daisy Kaboom fra LEGO City TV-serien, samt to hundefigurer.
 • Det er morsomt å bygge politistasjonen med alle funksjonene, blant annet en fengselscelle med eksplosjonsfunksjon og lyskloss-lyskaster, og politibilen med lydkloss-sirene. Dette settet er en skikkelig innertier for alle som liker LEGO City politiet.
 • Lekesettet LEGO City Politistasjon er perfekt for barn fra fem år og oppover. Settet er flott som gave til jul, bursdag og alle andre anledninger, og passer perfekt for barn som liker rollespillek, modellkjøretøy og actionleker.
 • Ferdig bygget er lekepolitistasjonen over 15 cm høy, 48 cm bred og24 cm dyp, mens politiets lastebil er over 6 cm høy, 12 cm lang og 7 cm bred.
 • Både lydklossen og lysklossen i dette settet krever et CR1216 myntcellebatteri. Den gode nyheten er at batteriene følger med i esken! Dermed kan leken med lyd og lys starte med en gang.
 • Esken inneholder en enkel byggeveiledning. Du kan også laste ned Instructions PLUS – digitale byggeinstruksjoner som er en del av LEGO Life gratisappen. De digitale byggeinstruksjonene har zoom- og rotasjonsfunksjoner som gjør at byggingen går som en lek!
 • Med LEGO City politisett utvikler barn sine fysiske ferdigheter og får økt selvtillit mens de lager bygninger fulle av funksjoner, realistiske kjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til kreativ frilek.
 • LEGO byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder samt LEGO konsernets strenge kvalitetskriterier. Det sikrer at klossene er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre – hver gang.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å sjekke at hvert eneste lekesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Politistasjon
SKU
60246
EAN
5702016617801
UPC
673419318747
Deler
743
Tema
LEGO City
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
1 349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.