LEGO Politihelikopter 60275

Gi fantasien luft under vingene med dette politihelikopteret!

lego 60275 politihelikopter
 • 51 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60275 SKU

Barn som liker rollespill, vil elske lekesettet LEGO City politihelikopter (60275) som inneholder en solid politihelikopterleke med snurrende rotorer og en tøff vannscooter. Alt er duket for spennende skurkejakt med minifigurer av en politibetjent og en skurk, håndjern og lekepengesedler. Kreativ moro for jenter og gutter fra fire år og oppover Dette solide byggesettet inkluderer …

Les mer...

Priser LEGO Politihelikopter 60275

Lego.com LEGO.com 91 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Politihelikopter 60275

Barn som liker rollespill, vil elske lekesettet LEGO City politihelikopter (60275) som inneholder en solid politihelikopterleke med snurrende rotorer og en tøff vannscooter. Alt er duket for spennende skurkejakt med minifigurer av en politibetjent og en skurk, håndjern og lekepengesedler. Kreativ moro for jenter og gutter fra fire år og oppover Dette solide byggesettet inkluderer enkle, trykte byggeinstruksjoner og et spesielt startklosselement som gjør det mulig selv for ferskinger å bygge sine egne LEGO leker. Og i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett får barn tilgang til Instructions PLUS, som er en interaktiv byggeveiledning med smarte verktøy for zooming og rotering, som gjør at byggingen går som en lek. Med LEGO City LEGO City politisettene får barn en spennende bygge- og lekeopplevelse med realistiske modeller og gøyale figurer som gjenspeiler virkelighetens verden på en gøyal og fantasifull måte.

 • Lekesettet Politihelikopter (60275) er lett å bygge og den perfekte introduksjon til det spennende LEGO City universet. Her kan jenter og gutter fra fire år og oppover fordype seg i grenseløs kreativ lek.
 • Hva inneholder esken? Et robust lekepolitihelikopter, skurkens vannscooter og to pengeseddel-elementer samt minifigurer av en politibetjent og en skurk. Tilsett litt fantasi, så er leken i gang!
 • Politihelikopterleken har minifigurcockpit, snurrende rotorer og plass til skurken i skroget. Skurken og pengesedlene kan festes på vannscooteren.
 • Perfekt som gave til jul, bursdag eller andre anledninger til fans av LEGO City. Settet er en flott introduksjon til LEGO City universet for jenter og gutter fra fire år og oppover.
 • Helikopteret er 8 cm høyt, 12 cm langt og 5 cm bredt, så det er massevis av plass til LEGO City politipiloten.
 • Helikopteret har en dekorativ politiflis-logo og lyskaster (lyser ikke).
 • Dette 4+-lekesettet inneholder enkle, trykte instruksjoner og digitale byggeinstruksjoner samt et spesielt startklosselement som gjør at også nybegynnere kan bygge LEGO leker på egen hånd.
 • LEGO City politilekesett inkluderer fargerike bygninger, kule lekekjøretøy og gøyale figurer og byr på timevis med kreativ byggemoro og fantasifull lek.
 • Alle LEGO klosser og deler lages i samsvar med strenge bransjestandarder for kvalitet som sikrer at de er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med. Slik har det vært siden 1958.
 • LEGO City byggeleker testesgrundig for å sikre at hvert eneste lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Politihelikopter
SKU
60275
EAN
5702016912180
Deler
51
Tema
LEGO City
LEGO pris
91 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.