LEGO Politiets patruljebåt 60277

Flytende patruljebt med LEGO City TV-figurer

lego 60277 politiets patruljebat
 • 276 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60277 SKU

LEGO City Politiets patruljebåt (60277) flyter og har mange imponerende funksjoner, inkludert en detaljert kommandostasjon og overvåkingsdrone. Barn kan sjøsette vannskuteren med dykkeren ved hjelp av en spak, og avfyre nettskyteren for å fange skurkene i miniubåten sin. Settet byr på masse inspirasjon for kreativt rollespill med fem minifigurer, inkludert Gracie Goodhart, Frankie Lupelli og …

Les mer...

Priser LEGO Politiets patruljebåt 60277

Lego.com LEGO.com 454 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Politiets patruljebåt 60277

LEGO City Politiets patruljebåt (60277) flyter og har mange imponerende funksjoner, inkludert en detaljert kommandostasjon og overvåkingsdrone. Barn kan sjøsette vannskuteren med dykkeren ved hjelp av en spak, og avfyre nettskyteren for å fange skurkene i miniubåten sin. Settet byr på masse inspirasjon for kreativt rollespill med fem minifigurer, inkludert Gracie Goodhart, Frankie Lupelli og Hacksaw Hank fra LEGO City Adventures TV-serien.

Gøyal og enkel byggeprosess
Settet inkluderer en enkel byggeveiledning og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Instructions PLUS er en interaktiv byggeveiledning med verktøy for zooming og rotering som gjør ferske LEGO byggere til mesterbyggere!

Tøffe leker for barn
Politi-lekesettene fra LEGO City byr på spennende og realistiske lekescenarioer med kjøretøy og figurer som stimulerer barns fantasi og lekeglede.

 • Barn kan gjenskape scener fra LEGO City Adventures TV-serien med denne politipatruljebåten som flyter. Båten har mange kule funksjoner, og settet inkluderer også gøyale minifigurer fra LEGO City TV-serien.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en flytende lekepolitibåt med en tøff kommandostasjon og fangecelle, drone, vannskuter, miniubåt, LEGO City TV-figurer og en lekehai.
 • Barn kan sette båten på vannet, avfyre nettskyteren for å fange skurkene, sjøsette vannskuteren ved å vri på en spak, og finne på spennende historier med LEGO City TV-figurene.
 • Lekesettet LEGO City Politiets patruljebåt (60277) er en perfekt gave til jul, bursdag og alle andre gaveanledninger. Passer for barn fra fem år og oppover, og krever kun grunnleggende byggeferdigheter.
 • Politiets patruljebåt er 13 cm høy, 33 cm lang og 12 cm bred.
 • LEGO tilbehør som bankboks med gullbarre-elementer og utstyr til politiets dykkerminifigur.
 • Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, en interaktiv byggeveiledning for morgendagens byggmestere. Instructions PLUS er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett.
 • LEGO City politisett inneholder detaljerte bygninger, kule kjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til kreativ frilek og styrker små barns fysiske ferdigheter og selvtillit gjennom bygging og lek.
 • Alle LEGO klosser og deler lages i samsvar med strenge bransjestandarder for kvalitet som sikrer at de er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med. Slik har det vært siden 1958.
 • LEGO City byggeleker testes grundig for å sikre at hvert eneste lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Politiets patruljebåt
SKU
60277
EAN
5702016912111
Deler
276
Tema
LEGO City
LEGO pris
454 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.