LEGO Brannvesenets stigebil 60280

Sjeldne

Lekesett fra LEGO City Adventures TV-serien

lego 60280 brannvesenets stigebil
 • 88 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60280 SKU

Perfekt for barn med sans for actionleker. LEGO City brannvesenets stigebil (60280) inneholder en ikonisk brannbil med hevbar stige, brannhydrant og LEGO flammer som kan stables for å skape større branner! Med minifiguren av Freya McCloud fra LEGO City TV-serien er det duket for spennende action inspirert av LEGO City Adventures TV-serien! Flott byggeleke for …

Les mer...

Priser LEGO Brannvesenets stigebil 60280

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Brannvesenets stigebil 60280

Perfekt for barn med sans for actionleker. LEGO City brannvesenets stigebil (60280) inneholder en ikonisk brannbil med hevbar stige, brannhydrant og LEGO flammer som kan stables for å skape større branner! Med minifiguren av Freya McCloud fra LEGO City TV-serien er det duket for spennende action inspirert av LEGO City Adventures TV-serien! Flott byggeleke for barn Settet passer for barn fra fire år og oppover og inneholder en enkel, trykket byggeveiledning samt en startkloss som gjør det lettere for barn å komme i gang med den kreative byggingen. Og med gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett får barn tilgang til Instructions PLUS, som er en interaktive byggeveiledning som gjør at byggingen går som en lek! LEGO Citys kreative verden LEGO City lekesettene byr på en kreativ verden full av gøyale bygge- og lekeopplevelser med funksjonsrike bygninger, realistiske kjøretøy og gøyale figurer. Barna får fantasifull frilek inspirert av virkeligheten.

 • Gi en hverdagshelt muligheten til å oppleve spennende LEGO City action med 4+-lekesettet Brannvesenets stigebil (60280). Settet inneholder en ikonisk lekebrannbil og en populær figur fra LEGO City Adventures TV-serien.
 • Hva inneholder esken? En lekebrannbil med stige og brannslokker, en brannhydrant og LEGO flammer som kan stables, samt minifigur av en brannmann og brannsjef Freya McCloud fra LEGO City TV-serien.
 • Barn kan heve stigen, lagre brannutstyr i oppbevaringsrommet i bilen og finne på historier med brannsjef Freya McCloud fra LEGO City Adventures TV-serien.
 • Dette brannvesensettet er perfekt som gave til bursdag, jul og andre anledninger. Det passer for barn fra fire år og oppover som liker LEGO City og actionfylt rollespill. Krever kun grunnleggende byggeferdigheter.
 • Stigebilen er 9 cm høy, 16 cm lang og 7 cm bred.
 • Inkluderer LEGO tilbehør som brannøks og hjelm samt brannslokker.
 • Inkluderer enkle 4+-byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en delav gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter. Med Instructions PLUS blir barn mesterbyggere.
 • LEGO City 4+ sett lar barn og voksne bygge og leke sammen, og med realistiske bygninger, kule kjøretøy og gøyale figurer stimulerer de barns kreativitet og fantasi.
 • Leter du etter en kvalitetsleke til barn? Alle LEGO City komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, noe som sikrer at de er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • Med fokus på sikkerhet. LEGO City klosser og deler slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Brannvesenets stigebil
SKU
60280
EAN
5702016911534
Deler
88
Tema
LEGO City
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.