LEGO Brannhelikopter 60281

Brannvesen-actionleke med vannkanon-helikopter!

lego 60281 brannhelikopter
 • 212 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60281 SKU

Gled fans av LEGO City Adventures TV-serien med det spennende lekesettet LEGO City Brannhelikopter (60281) som inneholder lekehelikopter, motorsykkel og drivstoffanlegg-scenario med LEGO flammer som kan stables for å skape større branner! Barn kan slokke brannen med helikopterets vannkanoner og oppleve gøyalt rollespill med tre minifigurer, inkludert en arbeider, en helikopterpilot og LEGO City TV-helten …

Les mer...

Priser LEGO Brannhelikopter 60281

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Brannhelikopter 60281

Gled fans av LEGO City Adventures TV-serien med det spennende lekesettet LEGO City Brannhelikopter (60281) som inneholder lekehelikopter, motorsykkel og drivstoffanlegg-scenario med LEGO flammer som kan stables for å skape større branner! Barn kan slokke brannen med helikopterets vannkanoner og oppleve gøyalt rollespill med tre minifigurer, inkludert en arbeider, en helikopterpilot og LEGO City TV-helten Clemmons. Kule LEGO sett for barn fra fem år Du finner byggeinstruksjoner i esken, men du kan også laste ned Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Instructions PLUS er en interaktiv byggeveiledning med flotte verktøy for zooming og rotering, som gjør ferske LEGO byggere til mesterbyggere! En flott gave for kreative barn LEGO City brannlekesett gir barn en gøyal bygge- og lekeopplevelse med funksjonsrike bygninger, realistiske kjøretøy og gøyale figurer som stimulerer til fantasirik frilek inspirert av virkeligheten.

 • Lekesettet Brannhelikopter (60281) er perfekt for alle som liker kule brannkjøretøy og LEGO City Adventures TV-serien. Passer for hverdagshelter fra fem år og oppover.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge et helikopter, en motorsykkel, et scenario med drivstofftank og LEGO flammer samt tre minifigurer, inkludert Clemmons fra LEGO City Adventures TV-serien.
 • Barn kan stable LEGO flammene oppå hverandre for å skape en storbrann, og etterpå slokke dem ved å skyte vannelementer på dem med helikopterets vannkanon. Med tre gøyale minifigurer er det duket for lek basert på LEGO City Adventures TV-serien.
 • Dette brannlekesettet er en flott gave for alle anledninger og byr på timevis med moro for LEGO City fans og barn som liker fantasifull lek. Passer for barn fra fem år og oppover og krever kun grunnleggende byggeferdigheter.
 • Brannhelikopteret er 10 cm høyt, 26 cm langt og 9 cm bredt.
 • Inkluderer LEGO tilbehør som båre (oppbevares i helikopterets lasterom), brannmannhjelm, skrunøkkel og vernehjelm.
 • Inkluderer brukervennlige, trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, en interaktiv byggeveiledning for morgendagens byggmestere. Instructions PLUS er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter.
 • LEGO City brannsett inneholder detaljerte bygninger, kule kjøretøy, gøyale figurer og scenarioer fra virkeligheten som inspirerer til fantasifullt rollespill.
 • Alle LEGO City komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, noe som sikrer at de er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • Alle LEGO deler testes grundig for å sikre at alle byggesett oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Brannhelikopter
SKU
60281
EAN
5702016911541
Deler
212
Tema
LEGO City
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.