LEGO Brannvesenets kommandoenhet 60282

Brannlekesett fra LEGO City Adventures TV-serien!

lego 60282 brannvesenets kommandoenhet
 • 380 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60282 SKU

Det spennende lekesettet LEGO City Brannvesenets kommandoenhet (60282) inneholder en klassisk brannbil med fungerende heiskurv i tillegg til flere figurer fra LEGO City TV-serien, inkludert Bob, Feldman og brannroboten Toastie med vannkanon som skyter vannelementer. La små helter skape scener fra LEGO City Adventures TV-serien, hvor de selv bestemmer hva som skal skje! Perfekt byggeleke …

Les mer...

Priser LEGO Brannvesenets kommandoenhet 60282

Lego.com LEGO.com 489 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 696 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Brannvesenets kommandoenhet 60282

Det spennende lekesettet LEGO City Brannvesenets kommandoenhet (60282) inneholder en klassisk brannbil med fungerende heiskurv i tillegg til flere figurer fra LEGO City TV-serien, inkludert Bob, Feldman og brannroboten Toastie med vannkanon som skyter vannelementer. La små helter skape scener fra LEGO City Adventures TV-serien, hvor de selv bestemmer hva som skal skje! Perfekt byggeleke for barn fra fem år Esken inneholder enkle byggeinstruksjoner til LEGO City lekesettet, og du kan også lastened Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Instructions PLUS er en interaktiv byggeveiledning med flotte verktøy for zooming og rotering som raskt gjør barn til mesterbyggere! Kreativ lek for barn LEGO City brannlekesettene gir barn en gøyal verden hvor de kan utfolde seg kreativt med funksjonsrike bygninger, realistiske kjøretøy og spennende figurer som stimulerer til fantasifull lek basert på virkeligheten.

 • Barn kan gjenskape historier fra den populære LEGO City Adventures TV-serien med lekesettet LEGO City Brannvesenets kommandoenhet (60282), som inkluderer realistiske kjøretøy og gøyale figurer fra TV-serien.
 • Hva inneholder esken? En kul brannbil med fungerende heiskurv, en forskningslabb med LEGO flammer som kan stables, samt figurer av Bob, Feldman og brannroboten Toastie fra LEGO City TV-serien.
 • Barn kan heve heiskurven, skyte vannelementer med brannroboten Toastie for å velte LEGOflammene og lage historier med gøyale figurer fra LEGO City TV-serien.
 • Dette kvalitetssettet er perfekt som gave til jul, bursdag og alle andre anledninger. Det passer for fans av LEGO City Adventures TV-serien og for barn som liker kreativ lek.
 • Brannbilen med heiskurven trukket inn er 10 cm høy, 33 cm lang og 6 cm bred.
 • Brannbilen har et lasterom med plass til brannslokkingsutstyr og en transportrampe til brannroboten Toastie. Inneholder tre minifigurer av brannkonstabler med hjelm.
 • Inkluderer brukervennlige byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, en interaktiv byggeveiledning for morgendagens byggmestere. Instructions PLUS er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter.
 • LEGO City brannvesensett stimulerer til fantasifull rollespillek og frilek i realistiske omgivelser. De inneholder detaljerte bygninger, kule kjøretøy og gøyale figurer som barn liker.
 • Har du noensinne lurt på hvorfor LEGO klosser kan settes sammen og tas fra hverandre så lett? Det er fordi LEGO komponenter lages i samsvar med strenge bransjestandarder for kvalitet.
 • LEGO deler testes grundig for å sikre at alle LEGO byggesett oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Brannvesenets kommandoenhet
SKU
60282
EAN
5702016911558
Deler
380
Tema
LEGO City
LEGO pris
489 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.